Onda svako povlacenje za dres da se zaustavi kontra treba da bude crveni karton?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostOnda svako povlacenje za dres da se zaustavi kontra treba da bude crveni karton?Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostEkvivalentna sitiacija. Apsolutno bezopasan star bio, vrhom kopacke. Da je isao dzonom, crveni bez problema, ali ovako blago, nema sanse crveni da bude.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Mislim da ovaj crveni zavisi od sudije do sudije. Treba uzeti u obzir da je bila kontra, i način na koji ga je zaustavio. Da ga je povukao za dres i ovaj pao, mislim da bi žuti bio.
Ovako, treba se staviti u položaj sudije. Igrač koji je evidentno iza, sa namerom bez lopta udara sa leđa. Još je Barow lepo pao. Ja tek posle 3 ili 4 ponavljanja mogu lepo da vidim udarac. Na prvi pogled kad pogledaš, izgleda kao horor start, ali što više ponavljaš, izgleda blaže. Jbga, sudija nema usporeni, a i Xhaka mu je olakšao na način koji ga je oborio.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostBlago nama sa Coqelanovim bravurama na sredini terena protiv bunkera.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostPesimistican Wenger o ostanku Mesutaresigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment