Ja meni samo naumpadne sad kad se Jack i on upare pa redom sve nocne klubove u Londonu polupaju
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Nisam nešto baš toliko zagrijan za Vardya, puno radije sam za dugoročniju opciju tipa Morata. Ali nije da Vardy u rotaciji sa Giroudom ne može upaliti, može itekako da upali, ima zaista dosta utakmica kroz sezonu u kojim nam Giroud nikako ne paše i u kojima nam igrač tipa Vardy fali samo tako. Najviše mi se kod njega sviđa ona njegova doza sebičnosti i što je spreman u svakom trenutku potpaliti vatru, iznervirati protivnika, zaratiti na terenu, baš kao i Jack, to nam strašno fali i to je stvar koja me najviše pali u ovom trenutku, još Xhaka kad se doda tu uz njih dvojicu ufff
Comment
-
Nije uopste problem vece ime, Vardi je dokazan strijelac, nema mnogo utakmica top nivoa u nogama, brzina i eksplozivnost su tu i vrlo vjerovatno da ima jos 4-5 vrhunskih sezona i ove pare su smijesne realno. I jasno je da Venger pokusava da uzme titulu i da se povuce, ali ako mi je cudna bila kupovina za onolike pare Dzake, ovo mi je cudnije, jer Vardi je priicno problematican tip, ima rasistickih ispada i to nisu nikako osobine koje Venger zeli kod svojih igraca. Ali one last push, na to ide pa sto bude.sigpic
Comment
-
Vardy je najbolji finnisher lige. To je ono sto nama treba.
Dobar je Vardy, volio bi ja jos jednog napadaca pored njega.
Kad bi recimo jos zavrsio Kantea, Mikija i Kolubalija, sa Rodrigezom. To bi show bio.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Vardi ima skoro 30 i jednu vrhunsku sezonu iza sebe. Pitanje je kako bi se on prilagodio u Arsenalu. Ono u Lesteru se sve namestilo, sve planete su bile u istoj liniji u sezoni 15/16.
Možda bi on i nastavio gde je stao, ali je to pod baš velikim znakom pitanja.
Ne mislim ja da će on ići iz Lestera, gde god da ode to bi bio korak u nazad, osim ako ne ode u Barsu, Real ili Bajern, a tamo neće.
Comment
-
Originally posted by goku View PostVardi ima skoro 30 i jednu vrhunsku sezonu iza sebe. Pitanje je kako bi se on prilagodio u Arsenalu. Ono u Lesteru se sve namestilo, sve planete su bile u istoj liniji u sezoni 15/16.
Možda bi on i nastavio gde je stao, ali je to pod baš velikim znakom pitanja.
Ne mislim ja da će on ići iz Lestera, gde god da ode to bi bio korak u nazad, osim ako ne ode u Barsu, Real ili Bajern, a tamo neće.
Daj desno krilo, stopera, Rodrigeza i Kantea i da gledamo Euro sa uzivanjemsigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Kad bi recimo jos zavrsio Kantea, Mikija i Kolubalija, sa Rodrigezom. To bi show bio.
Ovo je već domen fantastike, nema šanse da će Venger kupiti više od tri igrača za prvu postavu.sigpic
#WengerOut
“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”
Come on you Gunners!
Comment
Comment