Ma kakav Ramzi dm, upada tu Flamara, a Ramzi na krilu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Citam ja o Xhaki ima jedno 20 dana onako sporadicno, ali to je trenutno zamaranje. Najmanje 3 mjeseca je pauza, sutra ce se znati 100%. Najjace se biti kad na kraju Haydena vratimo iz Hulla da igra na DMusigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
-
#AFC 'injury crisis' is becoming a little boring. In terms of nos. reported #CPFC #MUFC #MCFC #LFC #NUFC #SAFC #SCFC have all suffered more... yet very little mentioned or covered #MCFC for example have suffered 50% more injuries than #AFC during 2015/16#AFC [20] are only slightly above the PL average [19]. Equal with their North London rivals #THFC [20] and less than #CPFC [21]Of those [20] #AFC absences. Players returned within 6-days on five occasions. Another three related to illness ...Arteta alone has suffered three separate injuries. Mertesacker [2x] illness. Ospina and Sanchez picked up knocks on international duty #AFC
Comment
-
Originally posted by legolas View PostŠta mislite da li bi Calum mogao iznijeti teret DMF pozicije. Nešto kao DierOriginally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Ja bih nekako probao sa Ramzijem i Santijem na CM i DM pa da se pokrivaju medjusobno,samo kad bi imali normalno desno krilo,lako bi(nadam se da ce Teo uskoro prikljuciti) ,a i Santi mora da popravi formu pod hitno ,da preguramo ovih par utakm.sledecih nekako,pa cemo posle lako,dobro ne lako bassigpic
Comment
-
Originally posted by legolas View PostŠta mislite da li bi Calum mogao iznijeti teret DMF pozicije. Nešto kao Dier
Tako da mislim da to bas i nije dobra ideja, bolje Flamara brat kešolovac.
Comment
Comment