A koja je uopste poenta Debisija?? Ima 29 godina, a njegovim dovodjenjem gubimo Auriera...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Nece stopirati razvoj Jenkinsona i Bellerina. Aurier ima 21 godinu, isto kao i ova dvojica skoro, tako da bi ih blokirao. Meni svejedno bek ko bek, Debuchy vise iskusan i ima iskustvo igranja u PL..sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Dobru sezonu je Debuchy imao u Newcastleu + ima iskustva igranja u PL, dok Aurier nema. Po meni dobro resenje, pouzdan bek, evo i u reprezentaciji igra pre Sagne.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View Post+ ima iskustva igranja u PL, dok Aurier nema.
Mene briga, ali nikakav apgrejd niste uradili sa Debusijem a u minusu ste. Cak bih se usudio reci da je Sanja bolji igrac.sigpic
Comment
-
Sánchez is valued in the £30m region by Barcelona but whether the Chile international would be interested in a move to Anfield and what the Catalans are prepared to offer are yet to be determined.
"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Kako znaš da neće Aleksis u Liverpul. Barselona nudi Aleksisa + keš a Liverpul hoće samo novac za Suareza, to su početni stavovi. Ne znači da se na kraju neće dogovoriti. Liverpulu ne odgovara to što Barselona pumpa cijenu Sančezu a Barseloni ne odgovara visoka cijena Suareza.
Naravno ne treba isključiti, Suarez u Barseloni za 80m a Aleksis u Arsenal za 35-40m evra.
Comment
Comment