OX meni najjaci ubjedljivo,mada je i Theo simpatican skroz
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by KingEric7 View PostImam jedno pitanje za navijace Arsenala (ako mi mogu pomoci). Dakle, da li se kaze Kazorla ili Kathorla?
Ako su mozda negde naculi, gledali kroz intervjue ili sta ti ja znam...Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Neki Britanci ga zovu Kacorla, zbog toga sto ga Spanci tako zovu.
Kazorla je cini mi se kako ga vecina ljudi zove.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Moram da intervenišem svojim prvim postom na fudbalskim temama za 2 godine na forumu, verovatno i poslednjim.
Kaže se KaSorla. U španskom jeziku gotovo se ne koristi glas "Z".
Zato imamo Saragosu, a ne Zaragozu, zato je Karlos TeveS, a ne Tevez. Španski premijer je bio Sapatero, a ne Zapatero. Ćavi i Ćićarito nisu Hernandez , nego ErnandeS. itd...
Razlog zbog kojeg vam se priviđa to "H" je jer se glas "S" izgovara malo mekše (odstupa od regije do regije), recimo kao kod Mute Nikolića.;)
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostNavodno se interesujemo za Maxime Gonalons-a ovo je Canal+ prvi izjavio . Cena mu se krece oko 10 miliona evra trenutno je kapiten u Lionu i mogu vam reci da bi bili mirni na DM-u narednih 5 godina"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by 3 sekunde u reketu View PostMoram da intervenišem svojim prvim postom na fudbalskim temama za 2 godine na forumu, verovatno i poslednjim.
Kaže se KaSorla. U španskom jeziku gotovo se ne koristi glas "Z".
Zato imamo Saragosu, a ne Zaragozu, zato je Karlos TeveS, a ne Tevez. Španski premijer je bio Sapatero, a ne Zapatero. Ćavi i Ćićarito nisu Hernandez , nego ErnandeS. itd...
Razlog zbog kojeg vam se priviđa to "H" je jer se glas "S" izgovara malo mekše (odstupa od regije do regije), recimo kao kod Mute Nikolića.;)
sigpic
Comment
Comment