Losa vijest je da je Draxler igrao danas, ali je zato odlicna vijest da Kalu igra upravo !
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Darren @DarrenArsenal1 20m
Told we have gone all out for Draxler tonight pushing to try and get the selling club to a) agree to sell b) agree a price.
Darren @DarrenArsenal1 21m
Arsenal also make a offer to Kaka on a 1 year loan deal only.Darren @DarrenArsenal1 20m
Kaka very much a holding option if they can't get main focus.
Takodje, Darren kaze da Poldi nece biti deo transfera za Draxlera, samo lovu nudimo."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Nema veze sa atraktivnoscu, ni sa parama...
Koliko sam citao, on je sam izjavio kako je imao neverovatne ponude Sitija i jos nekog kluba. Da nocima nije mogao da spava s obzirom koliko para su mu nudili ali da je ipak odlucio da ostane u Salkeu.
Ja bih voleo da predje u Arsenal, ali mislim da ostaje u Salkeu plus ako bude napustao bice to sigurno neki od najvecih klubova na svetu.
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostNisam bas siguran dal bi Draksler uopste presao u Arsenal ako bi se klubovi dogovorili...sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostPeti najveci po cemu?!
Uzastopnih godina bez trofeja...
Nemoj preterivati molim te!"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostPa ne znam bas, izjaviti da ste peti najveci na svetu...
Ok, neka ga Venger onda dovede."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Nijedan veliki italijanski klub ne moze da plati Drakslera, Junajted i Arsenal nece dati te pare, Liverpul i da udje u LS nece dati vise od 30 za nekog igraca a ovaj je skuplji. Dakle od najvecih ostaju Barsa, Real i Bajern koji mogu to da isfinansiraju ako ga budu hteli. Oni sto mogu da ga plate ne spadaju u najvece klubove. Ako je Giggsy mislio na ova 3 u pravu je.sigpic
Comment
Comment