Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Koliko sam mogao da vidim sto po novinama, i na tv-u Real nudi Liverpulu Iguaina i 20 miliona funti za Luisa Suareza tako da treba Wenger odma da odresi kesu, a Fabregas kaze da ako se vraca u Premier ligu da se vraca samo u Arsenal tako da znate da nema nista od Mancestera!
Comment
-
Originally posted by AleksaVP View PostMislim da je on bio u pregovorima sa Noricom ali ne znam da li je zavrsio tamoOriginally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by soe View PostIzgleda da ce levati iz Napolija dati 37 miliona za Higuaina ,mislim da ne treba puno zaliti za njim jer je ta cijena krajnje bezobrazna.
Lijepa prica, samo sto meni sada osjecaj govori da bi ovaj ipak mogao ostati u Madridu...
Sutra tekma u 13:30hsigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Arsenal : Fabianski, Jenkinson, Sagna, Mertesacker, Gibbs, Rosicky, Arteta, Ramsey, Ryo, Giroud, Walcott
Subs: Martinez, Miquel, Wilshere, Olsson, Aneke, Gnabry, Eisfeld, Zelalem, Podolski, Oxlade-Chamberlain, Akpom
Evo sastava za Nagoyu, Sagna na stoperu, Ryo u prvoj postavi(pomalo neocekivano).Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
http://www.lequipe.fr/Football/Actua...arsenal/387580
Prilicno pouzdani L'Equipe prenosi da ce Bernard u petak imati medicinske preglede kod nas."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
Comment