Opa, neko je promenio broj i oslobodio cetvorku.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Joj vise i ovih teorija za Fabregasa nek idu sve u kurac. Ne mogu vise, dopizdilo mi je svaki dan po 10 novih igraca se povezuje.
Meni pravo puca kurac da li ce iko doci, samo hocu da vise prestane ovo ludilo. Do kraja augusta dovodimo i Ronalda i Messia i Balea...sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostJoj vise i ovih teorija za Fabregasa nek idu sve u kurac. Ne mogu vise, dopizdilo mi je svaki dan po 10 novih igraca se povezuje.
Meni pravo puca kurac da li ce iko doci, samo hocu da vise prestane ovo ludilo. Do kraja augusta dovodimo i Ronalda i Messia i Balea..." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Cuo sam da Santi Kazorla napusta Arsenal i odlazi u redove Atletiko Madrida, to je pisalo na Britanskom portalu givemesport.com, kao i da Arsenal i Celsi vode bitku za Luiza Gustava iz Bajerna, i da je Bernard mladi reprezentativac Brazila pred potpisom u Arsenalu i da ce transfer bit vredan 20 miliona funti.
Comment
-
Originally posted by Rosijevac View PostCuo sam da Santi Kazorla napusta Arsenal i odlazi u redove Atletiko Madrida, to je pisalo na Britanskom portalu givemesport.com, kao i da Arsenal i Celsi vode bitku za Luiza Gustava iz Bajerna, i da je Bernard mladi reprezentativac Brazila pred potpisom u Arsenalu i da ce transfer bit vredan 20 miliona funti.
Comment
-
Originally posted by Rosijevac View PostCuo sam da Santi Kazorla napusta Arsenal i odlazi u redove Atletiko Madrida, to je pisalo na Britanskom portalu givemesport.com, kao i da Arsenal i Celsi vode bitku za Luiza Gustava iz Bajerna, i da je Bernard mladi reprezentativac Brazila pred potpisom u Arsenalu i da ce transfer bit vredan 20 miliona funti.
Comment
-
-
Originally posted by Rosijevac View PostPisalo je na sajtu givemesport.com, Engleski portal"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Sezona nije ni pocela a vec smo sjebani
Kos se danas povrjedio. Izvrnuo je zglob i jos uvijek se ne zna koliko je teska povreda, ali je situacija takva da je Steve Bould morao da ga zamjeni kao CBa na treningu
Takodjer, navodno Vermalen je vjerovatno OUT do oktobrasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Geoff Arsenal @GeoffArsenal 1m
Arsenal are to make a £41m bid for Suarez on Monday.Geoff Arsenal @GeoffArsenal 5m
Hearing Nacho is out until October with a back injury.Geoff Arsenal @GeoffArsenal 3m
Santi joins the squad on Monday."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
Comment