Doslo do toga da Wolfsburg daje vise para od Arsenala za jednog igraca.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Ako neko ima para ne treba da se kurci odma da ima para. Arsenal je tim koji ima dosta novca, ali ne treba sada da ga trosi da bi pokazali neku snagu ovo ono. To sto iimaju para, ne znaci da sada moraju nuditi nemoralne ponude za igrace koji su, pa ajde da se tako izrazim visak u nekom timu...sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Arsenal uvek ima para, pred svaki prelazni rok, ali eto nece da se hvale pa zvucna imena onako, dosta cesto zaobidju Emirates. Nije on visak, nego je sezona pred SP pa mora da igra cesto da bi igrao za reprezentaciju.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Lillard View PostBenteke odustao od transfera i potpisao 4-godisnji ugovor sa Vilom.Tako da eto on otpada (ako nam je uopste i bio meta...)
Evo i Joveta predstavljen u Sitiju,hocemo li mi nekoga dovestiiii
Comment
-
INS:
Yaya Sanogo – AJ Auxerre – Free
OUTS:
Andre Santos to Flamengo – Free
Francis Coquelin to SC Freiburg (1 yr loan)
Vito Mannone to Sunderland – £2million
Johan Djourou to Hamburger SV (1 yr loan) – £660,000 (loan fee)
Sebatien Squillaci – released
Andrei Arshavin – released
Denilson – released
Martin Angha – released
Kyle Ebecilio – released
Sanchez Watt – released
Jordan Wynter – released
Sead Hajrovic – released
Jernade Meade – released
Josh Rees – released
Phillip Roberts – released
James Shea – released
Elton Monteiro – released
Samir Bihmoutine – released
Conor Henderson – released
Nigel Neita – released
Reice Charles-Cook – released
"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostOstali su Park, Chamakh, Bendtner i Gervinho. Sto se mene tice, mogli bi da idu i Frimpong, Fabianski, Ryo i Diaby. Premalo igraca imamo, mora da se popuni rotacija, kako pojacanjima, tako i mladim nadama.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
[URL="http://www.dailystar.co.uk/sport/football/327558/arsenal-agree-21m-deal-for-brazil-star-bernard"]http://www.dailystar.co.uk/sport/football/327558/arsenal-agree-21m-deal-for-brazil-star-bernard[/
Otisao jedan Brazilac,mislim ako moze da se kaze brazilac izgleda dolazi ovaj mali,nije los po meni malo sam ga gledao..sigpic
Comment
-
Comment