Originally posted by Gangrena
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Gangrena View PostNece brat Wada mene da dira Ali iskreno Koentrao mu se pokakio na zivot covek nije igrao ne pamtim a steta je da takav talenat sedi na klupi sto jeste jeste :/"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Ja sam izgleda jedini za Arape.. Pazite, ako(ne daj Boze) ne budemo u TOP4 ove sezone mislim da cemo jos vise potonuti. Koliko god se sada pisalo da ce se trositi na leto ja u to ne verujem. Pa nema igraca sa kojim nismo bili povezivani i na kraju nam dovedu nekog klinca iz Francuske ili Afrike.
Sa Arapima i Wengerov na klupi to bi bila dobitna kombinacija. Samo ja mislim da Wenger takodje ne bi zeleo da saradjuje sa njima.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostNije mnogo 8 milki za Albiola jbt , ja sam nesto skontao Marcelo ce gotovo sigurno da ide jos malo , da smo njega sacekali bili bi mirni na levom beku brat bratu 5 godina
Gdje ce najbolji lijevi bek na svijetu da ide iz Reala u Arsenal,pa nema smisla jebem mu misa
Marcelo je imao strasan lom i zbog toga je povrijedjen,da je spreman Coentrao bi mu mogao samo aplaudirati,pratite malo ljudi stanje nemojte mi otvorite livescore ne igra Marcelo,evo on ti je klupaLast edited by AK47; 03-03-13, 12:27.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMarcelo nece nikad otici iz Reala,mozda kao Roberto Carlos pred kraj karijere...
Gdje ce najbolji lijevi bek na svijetu da ide iz Reala u Arsenal,pa nema smisla jebem mu misa
Marcelo je imao strasan lom i zbog toga je povrijedjen,da je spreman Coentrao bi mu mogao samo aplaudirati,pratite malo ljudi stanje nemojte mi otvorite livescore ne igra Marcelo,evo on ti je klupa" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Ves View PostKad mogu Stojanovic i njemu slicni, mozemo i mi! Btw, koliko znam on igra lijevog beka??? Ne znam sta ce nam bilo ko kad na toj poziciji imamo buduceg najboljeg beka na svijetu i vise nego pristojno dobru zamjenu.
Gibbs je dobar igrac,ali ne vjerujem iskreno da on ikada moze biti najbolji na svijetu na toj poziciji,barem ne dok Marcelo igra lopte...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMa mozete vi i tako,ali necete nikada imati realnu sliku i stanje stvari;)
Gibbs je dobar igrac,ali ne vjerujem iskreno da on ikada moze biti najbolji na svijetu na toj poziciji,barem ne dok Marcelo igra lopte..." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Pa ne mora ni biti najbolji lijevi bek ali ta pozicija je dobro pokrivena sa Gibbsom i Monrealom da bi se pare trosile dovodenjem jos jednog lijevog beka.Arsenalu je puno preci desni bek,zadnji vezni,stoper i napadac.Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.
Comment
Comment