Thierry Henry after yesterday NYRB win "I heard Arsenal won too, that makes my day".
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Topdzija View PostRamsey juce pogodio stativu , predsednik Irana imao srcani udar. - Ne znam koliko je ovo istina, nasao sam na jednoj stranici.
stativa mu spasila zivot bogami Remzika opasan po svet ako se nadje u gol sansi stoga treba razmisliti da li covek da ga da negde na pozajmicu ko zna sta bi bilo da je juce dao gol
Comment
-
Steve Bould ce biti trener protiv Montpeillera, posto Wenger ima kaznu od 3 meca u Evropi.
Bilo bi dobro da odmori vecinu prvog tima, voleo bi da igraju Arshavin, Giroud, Koscielny, a posebno bi mi bilo drago da zaigra i Gnabry. Prica se da je momak najveci talenat nase skole od Fabregasa."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostFrimpong se vratio treninzima, Jack se vraca u sredu/cetvrtak, ocekujem ih obojicu protiv Coventry-a. Jos kad bi Jack bio kapiten na toj utakmici...Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
-
Putnici u Francusku:
http://www.arsenal.com/news/news-arc...onpellier-game
Arsavina nema, a Scezni se opet povrijedio - Shea ide umjesto njega!Last edited by Ves; 17-09-12, 16:40." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Voja zaradio povredu clanka jos na zagrevanju protiv Southamptona, prilikom nekog bacanja da uhvati loptu povreda se pogorsala, u toku drugog poluvremena lekar mu je vise puta proveravao stanje clanka, ali je ipaku uspeo da izdrzi do kraja utakmice, rizikujuci tezu povredu. Ne zna se ozbiljnost, ali eto mozda razloga za slabu partiju protiv Svetaca."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Sudbina da Vito brani neko vreme.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment