Originally posted by Jack
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
-
-
Upravo tako. Sve je vec receno nema sta da se pise dok se ne desi nešto drastično. Uzasno vodjena tekma od strane Vengera. Vodis 1-0, izgubis 1-2. Morao je Vilser da udje a ne Ozil trebao nam je igtac više na sredini da bi mogli kontrolisati tekmu i naravno povuci malo bekove. Ali necu da se raspisujem kad sve već znate... Mnogo smo tanki kad ne igramo u najacem sastavu.
Comment
-
I nema izgovora, gubitnicki mentalitet, lose odradjen prelazni rok, forsiranje taktike za koju nemamo pravi tip igraca, igraci deluju pogubljeno, a na klupi i dalje izlapela opcija.
Stvarno su potrebne VELIKE promene.
Valjda ce barem Zvezdu pobediti u cetvrtak da izbegnemo sramotu od drugara koji navijaju za Zvezdu, siguran sam da svi imate takve drugare.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Tobdzija View PostI nema izgovora, gubitnicki mentalitet, lose odradjen prelazni rok, forsiranje taktike za koju nemamo pravi tip igraca, igraci deluju pogubljeno, a na klupi i dalje izlapela opcija.
Stvarno su potrebne VELIKE promene.
Valjda ce barem Zvezdu pobediti u cetvrtak da izbegnemo sramotu od drugara koji navijaju za Zvezdu, siguran sam da svi imate takve drugare.
Comment
-
Wengerov pad je krenuo posle finala LS 2006 to mu je bio neki maksimum ,od tad krece pad koji posledica svega pa i izlapelosti,koji trenutno dostize svoj vrhunac
Posto to Kronkeu ocigledno ne smeta,vrv ce biti na klupi AFC dok bude disao, posto obraza nema da sam da ostavku
Comment
Comment