Pazi po meni Adidas pravi najbolju opremu,ja i dan danas imam par onih adidas predator kopački.Samo nekako ne verujem da ćemo napustiti Pumu posle jednog ugovora ali sam definitivno za Adidas
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Slobodnjaci manje više prosto imao je fantastičan pregled igre,još bolji dugi pas i onaj njegov prepoznatljiv spoljni felš gde bukvalno iz zgloda šutne loptu.Bio je on i u Arsenalu dobar samo što nije mogao da izgura celu sezonu bez neke nenormalne povrede,ja se sećam one sezone kad smo kuburili zadnjih par kola da upadnemo u LŠ i on se baš tad oporavi i čovek u 4 utakmice izdominira i dobije nov ugovor i plasira nas u LŠ.Stvarno fantastičan igrač ali eto nije imao sreće sa povredama.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Dosta ljudi u klubu i van kluba pričaju kako je Leman toliko pozitivnih stvari doneo u svlačionici da su stvarno iznenađeni.Neki kažu Wengericin naslednik ali tako pričaju o svakom bivšem fudbaleru koji se dohvati trenerskog posla
Last edited by Lord Gangarić; 09-08-17, 08:37.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Pazi iskreno ja mislim da Lakazet igra samo zato što je plaćen koliko je plaćen i da je to neki očajnički potez Wengera da sačuva Mesuta i Sančeza šatro kupovinom neke zvezde koja je daleko precenjena.Sančez sam je plaćen manje a za ovog je doktor.Nije Dešamp lud što stavlja Žirua svaku utakmicu pre Lakazeta a i kombinacija njega i Grizmana kao tog nekog shadow strikera ne da daje rezultate nego je fantastična.Ako protivnik igra povučenu odbranu tu je Žiru za razbijanje i skok igru a ako igraju ofanzivnu Žirua prekomanduje na AMC-a a Grizmana na napadača i to ne da daje vodu nego je i više nego fantastično.Prosto ima opcije za svakakve vrste odbrana i pristupa igri dok smo mi daleko ograničeni.Čelzi se na primer povuče u 16 metara a mi očajnički pokušavamo sa Lakazetom te neke pas u prostor kombinacije koje ne piju vodu i nemamo drugu alternativu.Prosto Wenger je daleko taktički iza nekih pristupa kakvi su danas potrebni za neku ozbiljniju igru.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostPazi iskreno ja mislim da Lakazet igra samo zato što je plaćen koliko je plaćen i da je to neki očajnički potez Wengera da sačuva Mesuta i Sančeza šatro kupovinom neke zvezde koja je daleko precenjena." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
Comment