Neće Vengerica da pusti manekena
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Ok ja to gledam vise kao uvodni mec i vise kao pripremni pred sezonu gde ekipe jos nisu ni kompletirane,neko sampouzdanje,dok je ovo drugo takmicenje malo duze sa vise utakmica,u sred sezone pa samim tim i teze ga osvojiti.Pa mi zato deluje veci al ponavljam za mene je i on nebitan,danas mi je najbitnije da se niko ne povredi i Lakazet u prvoj ha,ali naravno svaka pobeda protiv tripletara i cika Arsena je slatka
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostOk ja to gledam vise kao uvodni mec i vise kao pripremni pred sezonu gde ekipe jos nisu ni kompletirane,neko sampouzdanje,dok je ovo drugo takmicenje malo duze sa vise utakmica,u sred sezone pa samim tim i teze ga osvojiti.Pa mi zato deluje veci al ponavljam za mene je i on nebitan,danas mi je najbitnije da se niko ne povredi i Lakazet u prvoj ha,ali naravno svaka pobeda protiv tripletara i cika Arsena je slatka
Comment
-
Od cega li odmara Ozila, Remzija i ostale manekene?
Sanchez ni na klupi.
Sad cete pljuvati po Lakazetu kada nas demoliraju, a ko ce mu stvoriti ijednu sansu za gol?Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment