Kaze Vengerica da su se Parizani okrenuli Nejmaru tek nakos sto su uvideli da ne mogu da dovedu Sanceza
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Procitao sam jutros kako su navodno Lucasu Perezu bez pitanja i konsultacija oduzeli broj 9 i dodelili ga Lacazettu. Nema sta, postovanje igraca je na nivou.
Sramota, on je uvek opravdao ukazanu sansu, a bitno da su se naigrali razni Sanogoi, Jenkinsoni, Bendtneri.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
-
http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...mas-Lemar.html
Evo ga i Mokbel.
Trebalo bi da ova ponuda bude dovoljna.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ono sto je moj Juniore nazalost realno je da se jedino Arsenal nije pojacao jos uvijek...veoma je upitno da li ce Laka da bude bolji od Olivera
City i United(ne svidja mi se selekcija,ali...) su vec sada jaci,a Chelsea je uradio neke ok stvari i vjerovatno ce se jos pojacati
Mora se dovest uvezi neko jak,ozbiljan prije svega...
Tottenham bi isto morao malo da prosiri roster,ali prvih 11 su im ekstra kao ekipaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Arsenal je trebao da trazi neku opciju od 100 miliona u veznom redu a napad im je dobar sa Ozilom koji je spona izmedju veznog reda i napada. Imas Sanceza i jos sada Lakazeta plus Ziru kao nesto drugaciji tip igraca, to je tim za osvajanje titule u PL.
Comment
-
U poslednjim danima se povezuje Elneni najpre sa Lesterom, pa sada sa Galatom. Mozda time Vengerica otvara mesta za novog veznjaka . Mada je meni u vezi najproblematicniji Kokelan jer je on gotovo jedino sa Santijem kompatibilan. I za Ramziku stoji veliki znak pitanja sta bi se od njega moglo ocekivati. Od veznjaka nas trenutno jedino sa onim Karvaljom iz Sportinga povezuju, mada meni to vise deluje na podizanje cene igracu preko portugalskih medija
Comment
-
Lemar ce igrat veznjaka, al treba jos jedan.
To je meni glavno pojacanje koje treba da se dovede, jer Kancer nema sta da radi u PL, a kamoli u Arsenalu.
Kaze moj brat Akan samo se Arsenal nije pojacao, a njegov Pokepnemamtrofejtino nista da kupi.sigpic
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostOno sto je moj Juniore nazalost realno je da se jedino Arsenal nije pojacao jos uvijek...veoma je upitno da li ce Laka da bude bolji od Olivera" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Kazu Francuzi da smo jos uvijek zainteresovani za Serri-a. 40m otkupna.
To bi bilo vrhunsko pojacanje.
Ljeto u obliku Lakaklupe, Koleta, Lemara, Serria i mozda stoper bi bilo jedno od najboljih u historiji kluba.sigpic
Comment
Comment