Originally posted by princara
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostDe nam reci kako je korumpirani Graham bolji od Wengera.
Usput objasni ljudima zasto jednog dana pises kako se Venger o svemu pita u klubu, a drugog dana pises kako je Venger najmanji problem sto je klub postao predmet sprdnje protiv svake ozbiljne ekipe, nego su krivci nekoliko navijaca. Verovatno su navijaci krivi i za ovih 17 godina tuge i bola?
Comment
-
Po pravilima FA je on suspendovan i to je sta mu se moglo uraditi maksimalno.
Kada se uozbiljis i prestanes lupat gluposti o 17 godina tuge i bola, mozda i odlucim da ti objasnim kako Arsenal funkcionise, do tada si neozbiljan decko.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostPo pravilima FA je on suspendovan i to je sta mu se moglo uraditi maksimalno.
Kada se uozbiljis i prestanes lupat gluposti o 17 godina tuge i bola, mozda i odlucim da ti objasnim kako Arsenal funkcionise, do tada si neozbiljan decko.
Comment
-
Arda je #fakenews.
Isco je meta, kao dugorocna zamjena za Santia. Vec mu je jednom izmakao, drugi put ce se izgleda vise potruditi.
Inace, princoni i ostali, naviknite se ostaje Wenger jos jednu sezonu, najmanje.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostInace, princoni i ostali, naviknite se ostaje Wenger jos jednu sezonu, najmanje.Last edited by Lion; 25-03-17, 11:04.
Comment
-
Kako nema. Top 4 je za njega uspeh. I to kakav.
On na pocetku sezone pravi ekipu za top 4. Da u narednoj LS moze tamo negde u osmini ili cetvrtfinalu da ispadne od nekog giganta. I sve tako. Upao je Arsen u zacarani krug, sam sebi je napravio dan mrmota.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Iskreno, ja ne znam sto ste se nadali Allegriju, mada uopste nisam bio u toku sa vestima, pa ne znam ko je pustio buvu prvi, ali ni trenutka nisam zamisljao njega u Arsenalu.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment