Realno nemamo ni tim ni trenera za titulu ili za borbu za titulu, tesko da se tu sto moze promijeniti za samo jednu sezonu. Ako ode Venger treba istrpjeti jednu sezonu vj totalnog remonta ekipe a to vj znaci bez Ls jer moramo bas da kupujemo igrace na neke vitalne pozicije a imamo previse rupa da bi to zakrpili tokom jednog prelaznog roka. Po nom misljenju imamo jednog Iska koji vj napusta Real i oko koga mozemo graditi tim. Lijevi bek problematican, napadac plus oba krila ako ode Sancez. Golmane imamo, stopere tu i tamo, Beljerin bek i mislim da cemo vratiti Vilsira a i sa kakvim-takvim Kazorlom imamo dosta za tu vezu. Mislim da sa nekom drugom taktikom mozemo bolje da iskoristimo Dzaku i Remzija. Krila remont kao sto rekoh ako ode Sancez a Zirua bih ostavio kao rezervnog napadaca i kada treba promijeniti taktiku i tok utakmice.
Bajern totalno nebitan, da ih nekim cudom izbacimo samo bi sakrili duboke probleme koje imamo.
Vlazni san Hames i Isko iz Reala, napadac ne znam, pominje se Lakazet, njega nisam pratio samo vidim da daje golove i to je to.
Bajern totalno nebitan, da ih nekim cudom izbacimo samo bi sakrili duboke probleme koje imamo.
Vlazni san Hames i Isko iz Reala, napadac ne znam, pominje se Lakazet, njega nisam pratio samo vidim da daje golove i to je to.
Comment