Maneken brat naš A i ovaj Wenger nije drug mrcvari ga tu neće ga pusti da se igra
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
-
Uzivamo u bjesu drugih navijaca, uzivamooo.
Naravno da je Kostafi jedno od najjacih stoperskih partnerstava, komplementarne osobine imaju i vrijedi Mustafi svakog penija i silinga kojim je placen.
Potpuno je drugacije kada igras bukvalno 2-5-3 skoro cijeli mec i onda kada protivnik ima priliku za kontru, ne razbije te na brzinu kao sto je to bio slucaj prethodnih godina. Prebrza nam je odbrana, mozda i najbrza u ligi sto je odlicno za nas stil igre.
Toliko mi je drago da smo pobjedili kako smo pobjedili, uzivam i ne skidam osmjeh s lica od sinoc. Uzivancija.
Ali treba biti realan, poklon bodovi, ali koga boli kurac. Dva boda od Citya i trebalo bi da se protiv Swansea vrate Remzika i Olivije, a mozda i Coq.
Generalno juce smo patili malo fizicki od dvije prethodne tekme koje su odigrane sa nenormalnim tempom. Sad napunit baterije, bit ce vjerovatno rotacija protiv Swansea, jer ce Alexis opet doc kasno, a ne znam ni raspored ostalih repki, tako da nije ne moguce da bude bas rotacija.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ox i Volkot dobili poziv reprezentacije za naredna dva meča . Wengerica i Volkot su na listi za najboljeg menadžera i igrača meseca.
I da ne zaboravim danas je rođendan jednom od mojih omiljenih igrača , šteta što su ga povrede uništile mogao je da bude legenda ovog sporta.
sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment