Originally posted by Ves
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Gangrena View PostFrimpong izgleda ide u Wolvse na pozajmicu" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Dusan View PostBas mi je drago sto Anri dolazi. Samo jos da mu Wallcott prepusti broj 14...
p.s sinoc sam gledao bzvz na sport prime o Arsenalu i nekih sjajnih igraca koje smo imali i naravno onu godinu kad smo imali skor od 38 utakmica,a ni jedan poraz sto ce retko ko od timova u premier ligi da uradi
Comment
-
Ma kakav crni QPR. Njih cete rutinski dobiti.
Nego, ledeni kako cemo mi proci?Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Theo Walcott has warned Thierry Henry that he won't be getting his hands on the No14 shirt he made famous during his time at Arsenal.
sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment