Ja iskreno mislim da mediji duvaju ovo sa Anrijem ali bi bio najsrećniji čovek kad bi došao
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Ja sam uveren u to da ce doci. Pa realno vise u Londonu provodi vremena nego sa ovima u New Yorku(ovo sam napisao vec jednom u temi par stranica u nazad).Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Ne bih da kvarim raspoloženje, ali, koliko je on dobar trenutno ? Naravno da i ja želim gledati legendu ponovo u dresu u kom je postao legenda, ali, bez obzira na to, može li on zaista pomoći timu ili je ovo samo novogodišnji poklon za navijače, odnosno marketinški potez ? Nadam se da nam neće zamazat' oči, a od Podolskog ništa. :y" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Ves View PostNe bih da kvarim raspoloženje, ali, koliko je on dobar trenutno ? Naravno da i ja želim gledati legendu ponovo u dresu u kom je postao legenda, ali, bez obzira na to, može li on zaista pomoći timu ili je ovo samo novogodišnji poklon za navijače, odnosno marketinški potez ? Nadam se da nam neće zamazat' oči, a od Podolskog ništa. :ysigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=oPFd9qIZdhk
Poslusajte ovu pesmu, meni je to omiljena Arsenalova. Sta ocekujete danas ? Ja se nadam pobedi od jedno 3 razlike uz gol ili 2 Robina van Persija. Nadam se da ce oboriti rekord Shearera.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Ja probao singl 5+ ali u kladionicu nije kompjuter hteo da primi.Videcemo dal sam sacuvao 500din ili sam mogo da uzmem 2000...
Nadam se laganoj pobedi,bar 2 gola razlike na poluvremenu,ali ako primimo gol,bar da ga da MilijasСА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА
Comment
-
Totalno znam kako vam je... Protiv koga igrate narednu?Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Sta suga odbrani sve, ono nije normalno. Vermaelen zicer promasi, Van Persie-u skide a ni on ne zna kako.
Sada da rastavimo QPR...nadam se barem zbog onog Barton-a.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment