Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
E da docekam da vidim konacno Coqa i Alexisa,za pocetak samo Alexis da startuje u nedelju
Originally posted by maliajnstajn View PostLe Coq se vratio u puni trening. Jos malo i spreman je.
Najbolje vijesti za mene u zadnjih 15 danasigpic
Comment
-
Comment
-
Svi pricaju o nekim Remzijima, Chamberlainima i ostalim nindza kornjacama.
Kome nije mrsko nek nadje postove dje me Vlajko sprda sto sam rekao da je Giroud late bloomer i da ce u svakoj sljedecoj sezoni imati bolje brojke.
Maneken brat mojsigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View Post
Svi pricaju o nekim Remzijima, Chamberlainima i ostalim nindza kornjacama.
Kome nije mrsko nek nadje postove dje me Vlajko sprda sto sam rekao da je Giroud late bloomer i da ce u svakoj sljedecoj sezoni imati bolje brojke.
Maneken brat moj
Comment
-
On je ok napadac kad je u formi, ali nista vise. Giroud je nakon dvije pune sezone imao 39 golova za Arsenal , Aleksa je ozljeden preko mjesec dana u klubu je jedva sezonu i pol, a 34 gola na kontu
Nek se Giroud malo ozljedi da Aleksa dobije prostora, radije bi Aleksu koji je u stanju skucat 50 golova u dvije sezone od ovog koji nakon cetiri godine u klubu ima pristojne brojeve
Comment
-
Originally posted by Henryj View PostNek se Giroud malo ozljedi da Aleksa dobije prostora, radije bi Aleksu koji je u stanju skucat 50 golova u dvije sezone od ovog koji nakon cetiri godine u klubu ima pristojne brojeve" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Comment