Originally posted by Ves
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by gokaraPre mesec dana Žiru i Volkot bili u gotivi, Kembel spreman za odstrel, a sada se pravi idealna postava sa Kembelom, a ova dvojica se suše na klupi.
Ja ne menjam mišljenje, Volkot i Aleksis u špicu, Meša iza njih, Rambo i Santi iza Meše, a Kok iza njih dvojice.
Comment
-
Originally posted by gokaraPre mesec dana Žiru i Volkot bili u gotivi, Kembel spreman za odstrel, a sada se pravi idealna postava sa Kembelom, a ova dvojica se suše na klupi.
Ja ne menjam mišljenje, Volkot i Aleksis u špicu, Meša iza njih, Rambo i Santi iza Meše, a Kok iza njih dvojice.
Nego, Meša mi je od milja za svakog Mehmeda i Muhameda koje lično poznajem, pa se činilo prigodnim." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Henryj View PostGiroud i Walcott rotacija na napadacu apsolutno. Sanchez lijevo, Welbeck desno. Prva zamjena za Welbecka Joel, a moze uskocit i umjesto Sancheza na suprotnu stranu. Nitko od ovih krila i napadaca koje posjedujemo se ne moze po radu mjerit s Welbeckom, koliko taj samo pretrci i defanzivno doprinese, a brz k'o metak.sigpic
Comment
-
Cekaj, cekaj, Ves, ne zaboravite ko je najvise bio na strani Joela kada ga je Aki pljuvao.
Nemamo mi srece sa ovim timovima u "padu", kad je Moyes vodio Junajted uzeli smo im bod, a sad kad je Celsi u raspadu opet smo izgubili(zbog crvenog kartona), sve sem pobede sl. vikenda bi bio ogroman neuspeh! Plus treba Mesut i Sanchez da se vrate.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Henryj View PostSorry ali Welbeck u sprintu i trci ostavlja Joela u prasini. Za kontre Tijo i Welbz asevi zesci.sigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostLimitiran.
Ne zna trcati, i cudne odluke prilikom prijema i pokusaja driblinga ima.
Comment
Comment