Ako je 10 ja ne znam šta razmišlja čovek , onda bi taman imali 4 štopera i osigurali se do kraja sezone što se odbrambene linije tiče , ali opet meni fali taj 1 dm i napadač bilo kakav
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
-
-
-
Originally posted by Henryj View PostAko ne mogu mid table raspali Liverpool pobjedit bez Sancheza nek objese kopacke o klin...
Bolje je kad nas je vise da raspravljamo, dobar lik si ti, direktan kazes kako mislis, al eto samo malo smanji nemoj bezveze da nam u banovice ides treba ovu tripletu napastsigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostBrate nek si nam si se vratio, gotiva si ti sve, vidi se da bas volis klub, al samo malo smanji sa tenzijama pliz.
Bolje je kad nas je vise da raspravljamo, dobar lik si ti, direktan kazes kako mislis, al eto samo malo smanji nemoj bezveze da nam u banovice ides treba ovu tripletu napastLast edited by Henryj; 08-01-16, 19:05.
Comment
-
Originally posted by Henryj View PostPobrao sam ban jer sam upotrjebio narodni izraz za muski rasplodni organ. Pazit cu ubuduce. Moji domaci forumi nisu tako rigorozni, slobodnije se komunicira. Ubuduce cu na ovaj forum dolazit s leptir masnom i biti knjizevan.
A što se bana tiče ponašao si se kao kočijaš i nema šta da se žališ, ne treba da se pravimo gospoda ali ne treba ni da se ponašamo kao da smo u kafani ili na ispaši sa govedima .sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Henryj View PostPobrao sam ban jer sam upotrjebio narodni izraz za muski rasplodni organ. Pazit cu ubuduce. Moji domaci forumi nisu tako rigorozni, slobodnije se komunicira. Ubuduce cu na ovaj forum dolazit s leptir masnom i biti knjizevan.
Ja volim da čitam ono što ti pišeš, kratko - jasno. Retko otvoren momak.
Nemoj da te banuju za gluposti, ukoči bar malo kad je najteže .
Taman sam hteo da ti kažem da uzmeš ovaj moj avatar, ali vidim da si se sredio
Last edited by Ray; 08-01-16, 19:39.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangrena View PostAko je 10 ja ne znam šta razmišlja čovek , onda bi taman imali 4 štopera i osigurali se do kraja sezone što se odbrambene linije tiče , ali opet meni fali taj 1 dm i napadač bilo kakav" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
Comment