Nista od njega definitivno, jedino ako ga usere kao RVP-a u 28. godini i odigra 2-3 sezone perfektno i to je to.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Ramsey i Bellerin izgleda nisu otputovali za Zagreb, izgleda da cemo konacno gledati Arsenal sa krstenim krilom! Da Bog da bude neka goleada da i Wenger shvati da ne vredi forsirati Remziku non stop na krilu.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Neda se Saburo tako lako uvući u taj trolerski drim tim
Šta znam,kolko god kudio Murinja zadnjih 5-6 meseci ne mogu da zamislim da sad dobije otkaz,potpisao je skoro novi ugovor,opelješio bi Romana debelo u tom slučaju,zato bih ga ja ostavio da se pati dok sam ne zatraži sporazumni raskid ugovoraLast edited by saburo sakai; 16-09-15, 00:00."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Sastav
Arsenal: Ospina, Debuchy, Gabriel, Koscielny, Gibbs, Arteta, Cazorla, Ozil, Oxlade-Chamberlain, Alexis, Giroudsigpic
#WengerOut
“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”
Come on you Gunners!
Comment
Comment