Originally posted by Dimitrije
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Topdzija View PostNadam se da cete imati argumente kada Joel pokida na krilu u subotu. ;) Ja verujem u njega, sigurno ga nisu zadrzali tek tako.Last edited by Jack; 29-10-15, 18:01.sigpic
Comment
-
Haha koji ste vi likovi, ispomeraste citavu odbranu i vezni red zbog jednog igraca. Bice jednostavna rotacija Ox-Kembel i to je to, krilo za krilo i cao. Uostalom red je da mu se da prilika da odigra nekoliko vezanih utakmica pa cemo videti kako ce se pokazati.sigpic
Comment
-
Debuchy je meni bio odlican u Newcastlu, cak i kod nas je odlicno igrao kad je dosao, dok nije dosla ona povreda koja ga je udaljila od terena na par meseci i tad je Hector eksplodirao. Cak mi je Debuchy bio bolji i sigurniji od Sagne kada je dosao.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Barnsley boss Lee Johnson on Crowley: "He's an outstanding player & the most talented 18-year-old I've ever seen."Lee Johnson on Crowley: "As a coach, I'd love to work with him someday in the future as I believe at one point, he will play for England."sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Opravdan je hajp. Mali je bolesno talentovan, plus sa loptom zna sve. Ima sut ima dribling i ima pas da te galava zaboli.
Velika mana mu je sto nije fizicki razvijen da se suta sa mesarima, al valjda ce i to doci sad kad ga otjeraju da pumpa zeljezosigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ja sam sinoc malo gledao Adelaidea sinoc protiv Costa Rice, nije los, vidi se da zna, ali ono sto je neko rekao da bi pravio decu ovima iz Wednesdeya, malo sutra. Fino je razvijen za svoje godine, ali ne bi mogao da se nosi sa onim mesarima.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment