Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Što bi rekla velika umetnica uzor mladih devojaka i stub oslonac današnje kulture Nataša Bekvalac "nemoj da si u problemu samo sam ti digla cenu " tako i brat Rafa gleda da uzme što je više moguće pošto zna da ne može ništa protiv moćnog Wengerica i njegovih pulena
SpoilerJebeno je piti na gladan stomak života misigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
-
Nesto sam citao jutros kao da nema hemije izmedju Benza i Balea, pa bi to mogao biti neki razlog prodaje
Samo potpaljuju glupostima u posljednje vrijeme. Meni ce cini da je to bilo blizu u pregovorima, ali posto Real nije nasao adekvatnu zamjenu, to je propalosigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Da se manemo zajebancije svima je jasno da Rafa odlučuje za Benzemu . Ako bude prekomandovao Bejlaru ili Ronalda na špica kako bi pružio šansu njegovom miljeniku onda gotovo sigurno da Benzi ide u suprotnom ostaje. Neće Real dopustiti da im prvi napadač tako ode a da nisu obezbedili zamenu .sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Unsettled Gotze to seek Arsenal move
Arsenal are in pole position to sign Bayern Munich attacker Mario Gotze. The German World Cup-winner is unhappy with the lack of minutes Pep Guardiola is affording him and wants to move, with the Gunners the most likely destination.
Source: Daily Telegraph
Comment
Comment