Mogao bi nasljednik Dicka Lawa iz Sarajeva put Zagreba ako Wenger i njegove trupe to izvuku u grupama LS
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by AK47 View PostMogao bi nasljednik Dicka Lawa iz Sarajeva put Zagreba ako Wenger i njegove trupe to izvuku u grupama LSsigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
-
http://www.telegraph.co.uk/sport/foo...ne-Wenger.html
Bice ovo dugih 5.6 dana,Arsen i njegovi ljudi kad cekaju da im kuca na vrata igrac svet.klase sa sve odradjenim i medic.pregledom. . . .Sve ostavljaju za zadnji sat,nikad me vise nije zanimalo sta ce da iskombinuje na kraju..a toliko su nam potrebna 2 igraca,sezona tek krenula a mi isto posle podne ostanemo bez startna 2 CBa verujem da ce da iskopa Arsen nekog ,samo koga Boga pitajsigpic
Comment
-
Nisam mogao da uđem na forum posle tekme sa Liverpulom imao sam veliku gužvu na poslu tako da nisam ni video šta ste pisali . Moram da priznam da me je Žiru prijatno iznenadio . Jesam ga pljuvao od kad je došao ali definitivno bih ga stavljao pre Volkota ili Welbeka i ne vidim kako bi bilo ko od njih dvojice mogao da upadne pre njega. Čovek je fizički jak kao konj , koliko ga je Škrtel udarao,vukao išao je u duele sa 3 igrača i uspeo da proigra loptu . Imao je nekoliko fantastičnih proigravanja iako je jedini napadač i bio je žešće markiran sa dva igrača na leđima 90% utakmice.
Kokelan takođe veoma dobar po meni najviše zaslužuje da bude prvotimac. Defanzivno je sve radio koliko je trebalo , uvek je bio na mestu , pratio igrače do kraja i može se reći da je olakšao štoperima posao barem 70 % . Što se novih štopera tiče Gabriel je bio sasvim solidam dok je Čembers klimao puno i pravio katastrofalne greške uglavnom u dodavanju i iznošenju lopte iz odbrane. Ali nije mu to toliko ni zameriti ista stvar je bila sa Perom kada je došao čak mislim da je bio i gori i sve se dovelo u red .
I dalje mislim da nam je ova taktika sa Remzijem na krilu pogrešna i da mora trenutno da se žrtvuje ili da se igra sa dva napadača ako baš želi da ga vidi na krilu .sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Comment