Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Pricao na talksportu. Vidis da je lik napisao da je navodno, nije ni on cuo sam, ali ovaj frajer sto sam ovdje napisao, uopce nije neozbiljan acc. Sezonska karta, clan onog trusta, i ne objavljuje na svoju ruku nista, ne provaljuje, vec pise ono sto drugi mediji pisu, nesto zakljucuje i tako to. Ovo je onaj dialsquare, nekima ovdje poznato ime.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ma dobro polako. Mislim, mjenja se prica od milion posto nece nigdje, do postoji mogucnost. Agent sinoc pricao da nije bilo ponuda, vako nako. Benitez onako povuceno prica o tome. Cadena Cope i Cadena Ser isto prenose da Real hoce napdaca i da Benz nije zadovoljan sto se ponovo mora dokazivat bla bla bla.
Mislim da se nesto kuha, a vidjet cemo sta.sigpic
Comment
-
Cadena Ser i Cop su smece kad je Real u pitanju...
Benitez ne prica uopste stidno o tome nego kaze da nece ici,tako je za sada mozda se promijeni...pricu mijenjaju mozda ovi neki nebitni krugovi,ali ne bih ja rekao da ide cak sam nakon danas siguran da nece nestoZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Tri puta je iste rijeci upotrijebio Benitez. Sto samo ne kaze, nema sanse da ide, ostaje i to je to, kraj price, a ne nadam se da ce ostati.
A brate ti si bio ubdjedjen da Ramos ide, pa eno Ramosa s trakom i dalje uziva u basnoslovnom ugovoru.sigpic
Comment
-
Ne znam ako je to isto zasto ovaj gore nije prenio samo tu izjavu nego je postavio u kontekst,eto nadamo se da ce ostati kao da sumnja...nemoj meni ovih manipulacija jeftnih...ne vidim nijedan razlog zasto bi Benzema otisao eto to je rekao covjek nije to bas ista tvoja recenicaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment