Originally posted by Jack
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Princ View PostHese igrao kao spic u utakmici Reala i Intera, jos i gol postigao
Jese je otac fudbala
Ne dirajte mi Henryja brata davno sam ja njegov potencijal prepoznao nego ga ponese nekad,ali nema losu namjeru
Legolas isto tako vrlo fin i konkretan post samo tako nastavi dobija ova tema jos bolju dimenziju,a i Veseli nam se vratioZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Princ View PostA dobro, tebi ostavljam da mu prokomentarises igru, verovatno si ispratio
Moji izvori fakat kazu da Benz nece ici nigdjeZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostJesam vala iznenadjujuce Rafa poslozio igru samo jos da ubaci Jamesa,a izbaci balvana koji je cak solidan bio danas moram da priznam ja
Moji izvori fakat kazu da Benz nece ici nigdje
Ma ni ja ne verujem u dolazak Benzeme nakon sto je Volkot dobio najvecu platu u klubu, Volkot prvi spic.
Comment
-
Nema me pola dana i odma ovdje neka diskusija, valjda rodjendan mi pa nesto se poludilo ovdje, pozelio ja da se prica kad sam puhao svjecice
Inace samo bih da dodam da je iskoristenost sansi 1/5, 20%, a mislim ni da Messi, a ni Ronaldo nemaju takvu efikasnost. Recimo ako se dobro sjecam Costa je imao 19,2% iskoristenost sansi prosle sezone.
Walcott cesto bude na 40% jer igra jako malo i onda ta statistika na osnovu prosjecne vrijednosti kircu svira, kao i uglavnom sva statistika koja se bazira na srednjoj vrijednosti, ko zna statistiku, znat ce i o cemu govorimsigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View Post
Inace samo bih da dodam da je iskoristenost sansi 1/5, 20%, a mislim ni da Messi, a ni Ronaldo nemaju takvu efikasnost. Recimo ako se dobro sjecam Costa je imao 19,2% iskoristenost sansi prosle sezone.Clear chances missed
Graziano Pelle (Southampton) – 17
Sergio Aguero (Man City) – 16
Charlie Austin (QPR) – 16"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
Comment