Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Nije Rosa lud da sada ode kada treba da se tripleta uzme
Anri izjavio da je Venger zainteresovan za Sterlinga. Izgleda da Anrija ta televizija placa da ukopava ovaj klub. *Od kada je opleo po Ziruu, ovaj gol ne moze da zabije. Sada jos nasao da i izvestava koga Arsenal zeli, dok niko iz kluba ne zeli da prica o tome.
Comment
-
Sterling po meni ništa bolji ni od Oxa ni od Volkota stvarno mi nema taj transfer nikakve logike , previše ti njihovi novinari prskaju po domaćim fudbalerima prave od njih bog i batinu .
Sad baš pričam sa Topdzijom spomenuli smo i Kondogbiu on da se dovede ili takav tip igrača i da se vidi šta ćemo da radimo sa tim desnim krilom da ne uništavamo više Remziku i ja sam srećan takvom ekipomLast edited by Lord Gangarić; 22-05-15, 17:17.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Henry je tesko razocaranje kao pundit Sky Sportsa. Za vrijeme svjetskog prosle godine je bio cool i zajebant na BBC-u. Ovo na Skyju je teski ocaj, dosadan je za popizdit. Jedino malo bacio na starog dobrog Henryja s onim zezanjem o Coquelinu da je police officer. Ostalo dosada.
Comment
-
Originally posted by DeMoN17 View Post
medjutim lik se izubio u poslednje vreme,dal se posvadjao sa nekim,nemam pojma,dobio otkaz
https://twitter.com/wayneveysey
uglavnom,ovo je njegov tviter gde on više ne izbacuje svoje vesti sa Goal.com nego kači neke linkove za neki drugi sajt
http://www.football-insider.co.uk/ex...with-petr-cech
prvo je za Čeha forsirao priču Telegraf,pa je Rob doneo ekskluzivu o ovoj trampi(i kolko god lik bio trol,može da pogodi jer je šatra dobar sa Murinjom )
Arsenal have been given permission by Chelsea to discuss terms with Petr Cech"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Pa postavio sam jer sam znam da je dobar e sad ne pratim ga toliko njega, sto se tice Cech-a nadam se da cemo ga trampati za one koje je taj rob
naveo i doplatiti neku svotu... kad vec ode sta da se radi ne zameram mu nisto jer je nas vadio iz mnogo govna tako da blagodaran sam mu sta je
sve doprineo i doneo za nas klub.
Comment
Comment