Arsavin se bori za mjesto u prvom timu,trenutno ne vjerujem da ce biti startet ali sigurno igrac na koga se racuna veoma ozbiljno. Rosicky bi nakon mnogo povreda konacno trebao imati zapazeniju rolu,nakon povrede Wilshire-a moguce da ce biti i starter,uglavnom obadvojica su na rubu prvih 11 i igraci na koje se ozbiljno racuna.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
-
Da znam da Bog postoji i da je zadužen za raspoređivanje sreće, otišao bih gore i prebio ga ko vola u kupusu. Pa, dokle više, jbt! Kakve smo nafake, Džeka neće biti do sledeće sezone !" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Bogi View PostMozete li jos samo da mi otprilike kazete kakva je situacija sa Artetom i Benajunom? Sta ima Venger u planu za njih?
*Pitam vas koji se dobro razumete jer me bas zanima kako ce Venger da odradi ovu sezonu.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
http://www.goal.com/en-gb/news/3277/...as-josep-maria
E moj Vengeru, sta si ti doziveo... Da ti se jos podsmevaju! Da si bio pametan ne bi ga pustio da ode ispod 50m funti... Pa makar bojkotovao ekipu, drzao bih ga i ne bih ga prodao!
Mozete voleti Barsu, ali zbog ovakvih stvari ja je mrzim...
Comment
-
Originally posted by Bogi View PostMozete li jos samo da mi otprilike kazete kakva je situacija sa Artetom i Benajunom? Sta ima Venger u planu za njih?Last edited by Ves; 04-09-11, 23:47." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Arteta ce popuniti Fabregasovo mjesto,ima iskustvo a i znanje za to. Za Benajuna pretpostavljam da je doveden kako bi ojacao sirinu u sredini. Iskusan igrac sa EPL iskustvom,pozajmica na kraju to je ipak dobar potez Wengera. Rosicky,Ramsey i Arteta imaju prednost ,ali s obzirom da se Jack povrijedio dobice svoju sansu. Igramo 4 takmicenja bice sanse sigurno.
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View Posthttp://www.goal.com/en-gb/news/3277/...as-josep-maria
E moj Vengeru, sta si ti doziveo... Da ti se jos podsmevaju! Da si bio pametan ne bi ga pustio da ode ispod 50m funti... Pa makar bojkotovao ekipu, drzao bih ga i ne bih ga prodao!
Mozete voleti Barsu, ali zbog ovakvih stvari ja je mrzim...sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment