Za ovu majstoriju 2 kape dole...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
-
Startnih XI protiv Liverpula
Szczesny Sagna Mertesacker Koscielny Monreal Arteta Wilshere Chamberlain Ozil Cazorla Giroudsigpic
#WengerOut
“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”
Come on you Gunners!
Comment
-
Ne treba nesto mnogo da se mudruje nakon ovakvog meca. Nije sramota da se izgubi i vecom razlikom, sramota je da se odigra kao gomila bezmuda, to ne mogu da podnesem. A da, poseban pozdrav Giroudu, Arteti i Monrealu, diler im je vrh."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostNe treba nesto mnogo da se mudruje nakon ovakvog meca. Nije sramota da se izgubi i vecom razlikom, sramota je da se odigra kao gomila bezmuda, to ne mogu da podnesem. A da, poseban pozdrav Giroudu, Arteti i Monrealu, diler im je vrh.
Po meni ovo je nesto najbolje sto se moglo manekenima desiti. Zadnji put kad su izgubili ovako nanizali su samo pobjede i 2 remia...
Idemo dalje, COYGsigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostMozes komotno Girouda izbaciti odavde i dodati Ozila, direktni krivac za dva gola.
Po meni ovo je nesto najbolje sto se moglo manekenima desiti. Zadnji put kad su izgubili ovako nanizali su samo pobjede i 2 remia...
Idemo dalje, COYG"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Kako sam napisao u temi premier lige, molio bih vas samo bez pateticnih i radikalnih komentara o tome kako ne ulazemo u pojacanja, kako ne postoji duh tima, kako je borba za titulu zavrsena itd. S druge strane, pljuvanje Monreala i Girouda cu podrzati, ne zato sto su zasluzili, vec zato sto nikada nisam ni vjerovao u njih, a u slucaju ovog prvog narocito zato sto covjek koji mu je rezerva i sjedi na klupi ima najveci potencijal da postane engleski lijevi bek broj 1. I Arsenal je broj 1 jos uvijek, nadajmo se da ce tako biti i na kraju sezone. Oh to be Gooner!!!" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
Comment