Originally posted by Tom Lunatik
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
-
Originally posted by Princara View PostStvarno vise smarate sa tom pricom. Neshvatljiv je taj trip da neki misle da su bogom dani jer navijaju za Junajted, pa imaju pravo da vredjaju druge koji imaju drugacije misljenje nazivajuci ih komplesasima i drugim temrinima, da imaju pravo da sire mrznju, pa sve do ekstremnih slucajeva prizeljkivanja smrti drugim forumasima. Cast normalnoj vecini navijaca Junajteda na ovom forumu.Originally posted by Gangrena View PostNe vredi se brate Princara više obazirati na njih vidiš da nema pametnijih bića na ovoj planeti.
Meni je post ok, dosta duhovit.
Comment
-
Jes da je Mail al javlja da cemo oteti Gundogana mancesterovcima ,ne bi mi bilo zao i da ne uspemo u tomehttp://www.dailymail.co.uk/sport/foo...ited-City.htmlsigpic
Comment
-
Ja znam sigurno da se pricalo u januaru sa njim, ali od tada nista.
Ne bi bilo lose, prvi kontakt ostvaren i sve lijepo krasno i fino dodje, samo za brigu povrede.
Ja ga doveo na Fifi 14 u Arsenal nakon 3 sezone da zamjeni Fabregasa, sestro mila 11 puta bolji igrac od zmije, bas bolestan skill na fifi ima, a i u stvarnosti ona sezona kad je igrala Borusija finale LP bio je nenormalan.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Pun pogodak bi bio Gundogan, samo ne znam sta bi Wenger radio sa Kokelanom, Ramseyem, Wilsherom. A garant bi mu Cazorla non stop igrao.
Reus,Gundogan,Subotic u paketu, mislim da se uklapamo u 80-100 miliona i dosta.Last edited by Tobdzija; 13-05-15, 22:26.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment