Tuga golema
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Stvarno nam nije bio dan. A oni su imali lude srece plus nase zaletanje koje je dovelo do gresaka kod 2 i 3 gola... Da je barem ostalo tih 1:2. Ovako ce stvarno biti challenge, secam se pre par godina sa milanom skoro da smo stigli 4:0 iz prve, samo treba izvesti pravu postavu i rizikovati.
Comment
-
Da, ali tad ste igrali revanš kod kuće, a sad jurite 3 gola u gostima. Plus što ne smete da primite ni jedan.www.facebook.com/MilanVesti sigpic
Comment
-
Nemamo pobednicki mentalitet, to je najveci problem. Mene strasno nervira kada mi vodimo 2-0 tokom utakmice, odmah stanemo, usporimo, vracamo Mertesackeru, ovaj Ospini. Utakmica se igra 90 minuta! Video sam promasaje Girouda, sta reci... Jos se mi dobro i drzimo u ligi sa takvim prvim napadacem kad pogledas kakve napadace ostali konkurenti imaju. Mislim gotivim ja njega, ali je nekada stvarno previse.
Idemo sad dalje, u nedelju mislim da cemo dobiti Everton, a u Monacu sve karte u napad, nemamo sta da izgubimo. Mene tu najvise plasi gostovanje Unitedu u Fa Cupu.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Akijev maneken za donji ves u akciji -.-
Iskreno pored Mertezakera ubedljivo najgori sinoc , jeste nam taktika bila ocajna i glupo je svaljivati sve na jednog coveka ali takvi momenti i takva izdanja od sinoc je razlog zasto ne mozemo nista da uradimo.Jedan stoper koji igra 10 godina na profesionalnom nivou u kontra napadu ostavlja svog igraca da bi utrojio coveka koji je na protivnickoj polovini i pijemo takvu kontru kakva se po seoskim ligama ne dogadja.A sto se manekena tice to necu ni da komentarisem.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Comment