Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Gangrena View PostNisam stigao da gledam tekmu , kakvi smo bili ?sigpic
Comment
-
^ slazem se u potpunosti!
Giru postigao 50 gol za Arsenal i pre utakmice sam video podatak ogroman procenat osvojenih bodova kada je pocinjao kao starter. Ozil pokazao malo drskosti napokon i steta sto Sanzez ono dodavanje nije realizovao polako se i on vraca. Sanzes i Velbek odlicno pritiskaju znaci ja onako jurisanje za loprom nisam video, ali za mene igrac utakmice Kokelan, koliko je samo doprineo u kvarenju igre toliko je pokazao da ume da bude dobar i na lopti, kakvog smo igraca dobili nismo ni svesni
Psss... Junajted nece videti LS nema sanse
Comment
-
3 boda su 3 boda .. ...ne znam sto prepustamo toliko posed u poslednje vreme kad vodimo,uglavno se isplatcivalo,al ne svidja mi se to...,glupo bi bilo da smo ispustili pobedu ,moraju igraci da porade na fokusu svih 90 i kad je 2 0...Ulazimo sa dobrim raspolozenjem protiv Monaka i sa 3 mestom na tabeli
Last edited by Jack; 21-02-15, 19:24.sigpic
Comment
-
Meni je taj deo oko podržavanja Arsena radi biznis plana smešan. Daj onda menadžera koji će da vodi fudbal i napravi bolje od istog jezgra tima, a ovaj neka vodi transfere, pravi stadion i sve ostalo, samo neka pusti menadžeru da dovede DMF-a i CB-a ako je dve sezone jasno da fali.
Gigantski je on trener i simbol, ali niko ne može da me ubedi da nisu umesto konstatnog kloniranja tehničkih, sitnih i brzih igrača, mogli u zamenu za dva fizički jača i razbijačka transfera da zabodu jednu ligašku titulu u poslednjih pet sezona. Slabe partije u derbijima i završnici LŠ-a su takve samo zbog navedenog, a dečkonja godinama ne locira problem i ne prilagođava taktiku. Svaka čast na stabilnom levitiranju od 2-4 pozicije, međutim, ja bih da sam navijač tražio ozbiljnije ambicije od kluba tolikog imena i tradicije.
Comment
-
Originally posted by Tom Lunatik View PostMeni je taj deo oko podržavanja Arsena radi biznis plana smešan. Daj onda menadžera koji će da vodi fudbal i napravi bolje od istog jezgra tima, a ovaj neka vodi transfere, pravi stadion i sve ostalo, samo neka pusti menadžeru da dovede DMF-a i CB-a ako je dve sezone jasno da fali.
Gigantski je on trener i simbol, ali niko ne može da me ubedi da nisu umesto konstatnog kloniranja tehničkih, sitnih i brzih igrača, mogli u zamenu za dva fizički jača i razbijačka transfera da zabodu jednu ligašku titulu u poslednjih pet sezona. Slabe partije u derbijima i završnici LŠ-a su takve samo zbog navedenog, a dečkonja godinama ne locira problem i ne prilagođava taktiku. Svaka čast na stabilnom levitiranju od 2-4 pozicije, međutim, ja bih da sam navijač tražio ozbiljnije ambicije od kluba tolikog imena i tradicije.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment