Eh sad party, treba uklopiti ovo sve. Dobra stvar je sto englezi treniraju u Colneyu tako da ce se odma privici na uslove, plus 6 engleza pored njega, divota. Wenger osvaja evropsko za dvije godije sa englezim
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Nije los Welbeck, meni je sladje to sto smo im oteli djete kluba. To njih boli isto ko sto bi nas bolila prodaja Wilshera. Fergi je popizdio sigurno zbog prodaje. Nisu zadovoljni, ali Drveni ima drugaciju viziju. Malo je pojebo neke koncepcije, al ako ne udju u evropu ove sezone najebali su gasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ovih 16m je cisti steal, kako je Gazidis naruzio Drvenog, nenormalno. Prije svega, cak i ako ne bude dobar, uvijek ga mozes prodat za iste pare nekome u sredini tabele, zna se kolko su ludi za britancima, Fletcher, Long, ima ih jos ovi su mi prvi pali na pamet, silne pare za igrace koji veze nemaju u poredjenju sa Welbeckom.
Ozil ce da uziva sa njim, stalno trci, ima brzinu, visok je, moze igrati isto sto i Giroud i vrijeme je da Wenger zavrsi ono sto je Fergie poceo..sigpic
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostZnaci Welbeck stigao hahahah moj ajnstajne nadao se klasama u napadu i dodje Danny WelbeckLast edited by maliajnstajn; 02-09-14, 17:00.sigpic
Comment
-
Webeku ce gledano igracki biti lepse u Arsenalu nego u rodjenoj kuci. Jeb` ga.
Ja razumem Akijevu radost kao i ostalih ovde. E da li je to bilo bas ono sto su zaista zeleli ceo prelazni rok, ja sam ubedjen da nije ali dobili su odlicnog igraca,samo jos malo Venger da mu namesti te trenutke odluke za sut i preciznost...>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Normalno da je motivisan. Povrijedio ga je klub koji obozava, za koji se zrtvovao, igrao gdje mu se kaze i kako mu se kaze i oni ga tako otjeraju. Ima motivaciju da pokaze sta zna, a pravi covjek sa kojim moze raditi da to i pokaze jeste Wenger.sigpic
Comment
Comment