Ja ne brinem,Wengervo drugo ime je 5 do 12 a to ce se pokazti sutra
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Mislim i nadam se da ce biti pravo pojacanje... Sve fizicke predispozicije ima za PL (brzina, snaga, skocnost) plus je Grk, a svi znamo da im je urodjeno da se brane.. Sto se tice napadaca, sve moze da se desi... Meni je samo krivo sto Joel ne dobija sansu i moze da se desi da ode, a ne pokaze sta zapravo ume... Sutra pocinje pravi prelazni rok
Comment
-
Izvinjavam se zbog duplog posta, ali morate ovo da pogledate... Ne znam kako ovaj video da postavim http://player.arsenal.com/matches.. Kliknite na U21 i divite se velemajstoru Akpomu... Momak razbija kako igra, ali razbija..
Comment
-
Jel ovo istina da se pominje prodaja Joela Benfici? Decko nije ni dobio pravu sansu kod nas... Bitno da ce nama Yaya Sanogo ostati.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Wenger: “Every time you have an injured player, nobody asks do you give a chance to Akpom. No, it’s buy a player!”
Ludak, ali u ovom slucaju bi podrzao Akpoma prije Sanogoa, bolji je mali Chuba
Inace ludosti na trzistu se desavaju. Falcao ide sada 100%, gdje pitanje je. City bas ide po njega, ali i Florentino se pita nesto. Vjerovatno je Falcao covjek kojeg cega Wenger da vidi sta ce, jer ako Radamel ide u Real, laganice ce Wengerica po Benzemusigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Pa da, cista potvrda je to sto danas nije igrao, a bio na tribinama sa Jorgeom je da ide sigurno. Jorge se glupira i radi nenormalne stvari. Do ovog prelaznog je napravio transfere u vrijednosti 300m eura, a ovaj prelazni je pojacao za jos 140m eura, nenormalno je to kada se skonta da je 10% od toga njegovo, kakav magsigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment