E, drugari, nisam bio 3 dana kod kuce te nisam ni pratio sta se desava.. Ima li necega znacajnijeg?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Ves View PostA vidim pratis te lajfstajl magazine i tabloide sto pisu o zivotu poznatih u periodu dok se ne bave onim zbog cega su poznati. Daj mi kazi onda pise li negdje i da su Lev i Poldi u zavadi, zategnutih odnosa i sl? Mislim, koji je to spektakularan razlog sto on nije dobio pomenutu minutazu?
A sto se kiksanja tice, Vermalen sa sve svojim poklanjanjem lopte Persiju na pocetku onog gazenja protiv Mancestera nije u karijeri kiksao cesce od Pere i Kosa. Samo sto neki ovdje imaju kratko pamcenje, pa sve zakljucke baziraju na trenutnom stanju. Neko je dobro opisao vecinu navijaca Arsenala na ovom forumu sa onim rezimeom o Vengeru: " ne dovodi nikog - napolje, dodje Ozil - prof. Car, Ozil krene igrati lose - napolje, dodjemo do finala FA kupa - Car, gubimo u finalu - napolje, dobijemo finale - profa. Car! " Jako dobar opis koji vazi i za odnos prema igracima.
Sto se tice Verme, Aki lepo objasnio tako da nema sta da se ponavljam.
Ja nemam nista protiv da ostane, ali za njega bi bilo bolje da predje u klub gde ce igrati.
Comment
-
Carvaljo je u igri jos uvijek, rekoh ja da je moguce da jos jedan 30m igrac dodje bez problema. Khedira koliko sam vidio nije uspio da produzi ugovor sa Realom, a i sad kad James dolazi za njega mjesta nema.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
-
http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...Las-Vegas.html
Uporedite sa slikama iz ovog clanka, nije ovo Jack sigurno."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
Comment