Ne znam koliko bi to bio dobar potez. Male su pare u pitanju a ja sam njega uvek smatrao dobrim igracem ali opet mislim da mozemo bolje... Ali ako ne moze onda neka dodje pa da vidimo sta moze da uradi...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Bilo mi je mrsko da napisem post juce, a i sad mi je poprilicno mrsko.
Sa starim sam pratio kvotu na bet365 juce u toku tekme i kako je odmicala tekma sve sam mu govorio stavi pare na walcott daje go i da ce Arsenal pobjediti. Posluso me je za pobjedu, ali nije za Walcotta, steta kvota 3.50 bila
Uglavnom onakve utakmice su razlika izmedju sampiona i vicesampiona na kraju sezone. Teske utakmice, protiv bunkera, protiv kise i jos jednog drkadzije od sudije i naravno golmana koji na svako ispucavanje potrosi 60 sekundi vremena minimum i tek u 60. minuti dobije zuti karton.
Lord Bandera, mrzim ga svom dusom, ali kada igra za Arsenal on je za mene najbolji igrac na planeti kao i svaki drugi igrac Arsenala, pa makar se on i Jenkinson zvao. Hvala Nicklasu. Strasan talent je bio, Wenger je vjerovao godinama, al glava je cudo. Ako sredi glavu i bude radio kako dolikuje moze on biti sasvim pristojan igrac s tim da prestane budalesat okolo, te ne bi nista protiv imao da bude jedna od opcija na klupi, ali to ne iskljucuje da se dovede vrsni naturalni finisher.
Po meni jedan od najboljih natural finishera je bio Eduardo da Silva prije loma noge. Taj momak je s takvom lakocom davao golove da je to bilo uzivanje. Ne znam da je ikada promasio 1 na 1 priliku, bilo to na lijevu ili desnu nogu, sa takvom lakocom je plasirao lopte pored golmana, kakva steta za njegovu karijeru sto mu je krencina Taylor kobne 2008. godine slomio nogu, steta.
Prica se o Berbatov-u, on je meni umjetnik na terenu. Isto tako igra s lakocom fudbal, nista nema na silu i jedan od najboljih natural finishera je. Sa svojih koliko stotina godina on bi bio pristojan igrac za Arsenal na krace staze (do ljeta) jer moze pomoci iskustvom, igrom i mogucnoscu da igra Ligu Prvaka. Stoga protiv Berbatova nema nista protiv.
Uglavnom jucerasnja tekma, dobro je da se pobjedila, vjerovatno moze biti i jedna od kljucnih na kraju sezone.
We shall see.
Uglavnom Sretna Vam Nova godina i sve najbolje vam zelim u predstojecih 12 mjeseci, te i narednih godina. (Mrzim klise, ali nema veze)sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ako sam dobro shvatio Dimitar Berbatov je novi igrac Arsenala za 2 miliona funti. Navodno bi trebao potpisati sutra da moze da igra FA kup.
Ovo je bomba od prije par sati, tako da ne znam. Znam sa sigurnoscu da ga Wenger mnogo cijeni kao fudbalera.sigpic
Comment
-
http://www.telegraph.co.uk/sport/foo...s-Stadium.html
Sprdaj se Arsene, pusti drugu postavu, i ne zasluzuju bolje."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Yaya Sanogo je izgleda na svojoj fb stranici objavio neku sliku u kom salje dobrodoslicu Berbatovu u Arsenal.
Taman sutra potpise Berba, pa izbaci svoj nekadasnji tim iz FA Cupa.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View Posthttp://www.telegraph.co.uk/sport/foo...s-Stadium.html
Sprdaj se Arsene, pusti drugu postavu, i ne zasluzuju bolje.sigpic
Comment
-
Wenger danas izjavoo da ne zeli Berbatova, aodmah poslje pres konferencije krenule su price da je Arsenal spreman aktivirati klauzu za Diega Costu, kao i informacija da Atletico Madrid nudi 18 miliona eura za Lavezzia iz PSG-a...sigpic
Comment
-
Te glasine za Costu su se pojavile još sinoć, izvor je Daily Starsigpic
#WengerOut
“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”
Come on you Gunners!
Comment
Comment