Takodje kolega i da nam klub i 2014 zavrsi na prvom mestu po proju bodova uz pehar P.L.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Jeste svi zivi i zdravi? Imam tu cast da napisem prvi post u novoj godini u ovoj temi. Sanjao sam da smo pobedili Cardiff 3-1(samo sto je u timu bio i Milos Ninkovic, posto je sinoc u toku doceka jedan drug pustao neke pesme o Ninkovicu, pa mi verovatno to ostalo u secanju).
SRECNA NOVA GODINA!Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Jedva cekam da pocne mec .
Mnogo volim sto Englezi retko kad prave pauze. Samo igraj bresigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Walcott odigrao mozda najbolju utakmicu ove sezone sto se truda i zalaganja na terenu tice. I prijem i dribling ga je danas isao. Za Wilshera danas sve pohvale, rodjendanska partija. Santi polako ulazi u formu, Podolski jako los na poziciji klasicnog napadaca, bolje da je to Theo bio od pocetka.
Odbrana na nivou, a Sczeszny sto je skinuo zicer na kraju, svaka cast!
A Bendtner pokazuje klasu! Sad ce i on na kraju da nam utera kao RVP i da ode na leto, a toliko dugo smo ga cekali.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Pa nije ni Theo nesto spec briljirao, upropastio je neokoliko prilika sebiclukom i losim resenjima.
Onaj dribling Cazorle kad izborio priliku za Wolcatta mi je popravio dan, retkost je videti igraca koji ume izbaciti igraca van ravnoteze varkom tela.
Comment
Comment