Originally posted by Topdzija
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Topdzija View PostU Ramseyu sam prepoznao talenat, dok u Jenkinsonu ne vidim ni trunku, jer mi decko igra nekako smotano i na silu."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
-
Thomas Giroud deluje najnormalnije. Al' Jack i Theo pobedili.
Voja bez konkurencije.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostU Ramseyu sam prepoznao talenat, dok u Jenkinsonu ne vidim ni trunku, jer mi decko igra nekako smotano i na silu.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Svaki drugi dan negdje procitam da Wenger pokusava dovesti Micah Richardsa. Kako se on uopste uklapa u pricu, pored Sanje i malog Belerina? Traktora naravno ne racunam, rekao sam jednom da je on roba kupljena da bi se prodala po visoj cijeni i ostajem pri tome." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Ukoliko stvarno sutra Ozil bude na klupi moguce je ocekivati Ramseya na njegovom mestu odmah iza Girouda, a Walcotta i Santia po krilu. Ovakvu vezu sutra ocekujem:
........ Flamini.....Arteta......
Walcott.....Ramsey.....Cazorla
...........Giroud.........
Ramsey ima da iskida sutra na toj poziciji ako bude u prilici da igra, a verujem da hoce.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostBolji je od Walcotta...
Ja npr ne bi imao nista protiv da ga dovedemo, ali cenim da ima boljih resenja.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostHoces da ti trazim postove gdje si prizeljkivao Walcotta prosle sezone dok je pregovarao ugovor?
Da se ne mucis...
Originally posted by Freshman91 View PostI cetvrto, takav igrac nikako ne treba Liverpulu, jer je to sablon igrac, pogotovo ne za 20m, u poslednjoj godini ugovora, ne bi smeo da bude vise od 10m... Da li bi on poboljsao Liverpul ?? Vrlo verovatno, ali ne bi dao toliki znacaj koliki je nama potreban. Liverpul je velike greske pravio proteklih godina, i sa tim se ne sme nastaviti.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Bice zanimljivo kolo sutra svakako. Sledi nam tezak raspored i svaka pobeda je itekako bitna. Tako da ono. Neka daju momci sve od sebe.
Moze Ozil da odmara sutra. Bar prvih 60 minuta .
Ovo je prvi put ove sezone da igramo u sredu jel tako? Mislim samo na premijer ligu ne na ligu sampiona .sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
Comment