Danas je 28. rodjendan nasem kapitenu Verminatoru! Nek mu je sa srecom i da uzme neku titulu ove sezone u klupskom fudbalu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by DelBoy View PostAko Fabregas izrazi želju da napusti Camp Nou, Barselona ga u tome neće sprječavati. Može otići za 35 miliona evra, moje mišljenje je da vrijedi više ali da ne pričam u ovoj temi sada oko transfer politike Barse u slučaju prodaje igrača.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Znaci Walcott taman igra protiv svog bivseg kluba. Ja sam prosle godine vece pred utakmicu sa Southamptonom sanjao da gledam utakmicu i da je 90-i minut i da Arsenal vodi 5-0. A u realnosti sledeceg dana je bilo 6-1 za Arsenal.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Vozdra raja, velika i mala! Volkot se vratio, ali sto je mnogo bitnije, evo i mene. Prijala mi ova pauza, ali ne u smislu da mislim da sam nesto skivio pa se dozvao pameti, vec prosto onako ..." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Ves View PostVozdra raja, velika i mala! Volkot se vratio, ali sto je mnogo bitnije, evo i mene. Prijala mi ova pauza, ali ne u smislu da mislim da sam nesto skivio pa se dozvao pameti, vec prosto onako ...
Welcome baack idemo da se borimo za tu jebenu tituluusigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment