Nije lose odigrao Lukaku, prvi dodir i dalje ocajan, sve ostalo daleko bolje od Rasforda npr. Mozda on i Sancez donesu titulu Interu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Iako mislim da od ovoga nema nista Medison bi bio dobro pojacanje bas. Ipak trazili bi sto miliona tako da vidimo se.
Ajde i Fred da se proda pa da se registruju Ole i Kerik da sjede na klupi
Originally posted by RedRebels View PostTo svi znaju (osim Vudvarda, izgledao i Olea), zbog toga i ne treba gledati na svaku grešku.
Lindelof je katastrofa, svakih 10minuta jedna greška. Ne znam šta je Murinjo vidio u njemu, i zašto još uvijek vjeruje da može postati dobar štoper..
Inace Konte potvrdio da je Lukaku placen 65 miliona eura. To je bas, bas malo na kraju.sigpic
Comment
-
Tri utakmice i par sezona. Pratim Mančester zbog Mikija i Murinja, ni on nije kontao da je problem sistemski, mislim da sada svi kontaju.
Titulu nećete uzeti, sve ispod titule je ispod vašeg nivoa. Mislim, ako bi da ostanete to što jeste.
Najbolje bi bilo da postoji organizovano navijanje zbog kolektivne akcije da se ne ode na utakmice. Ne preostaje ništa drugo ni vama ni Arsenalu.
Comment
-
-
Originally posted by Erik MK II View PostNaravno da necemo biti sampioni jos dugo dugo ali dok je bio Murinjo i praktikovao svoje dark art vradzbine, iako tada nismo isto bili sampioni, tada je sve bilo ok???
65 miliona evra za Lukakua..... Platili 75m funti. Kako smo nikakav klub, drugi nas rade samo tako. Aleksis ode na pozajmicu, većinu plate mi dajemo naravno.Last edited by BorisUnited99; 27-08-19, 23:41.
Comment
Comment