Logican izbor, ne bi dobio nikad prilike u Engleskoj. Nije da imaju kvalitet nego eto, lakse ce u Skotskoj igrati
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
0:2 Alexis i Romelu. Ako dobijemo to je to sto se tice LS sledece sezone. Mada mislim da mozemo da dobijemo i Liverpul i time bi i drugo mjesto obezbijedili gotovo pa sigurno.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Originally posted by nine33 View Post0:2 Alexis i Romelu. Ako dobijemo to je to sto se tice LS sledece sezone. Mada mislim da mozemo da dobijemo i Liverpul i time bi i drugo mjesto obezbijedili gotovo pa sigurno.Last edited by Brian McShtull; 05-03-18, 14:20.
Comment
-
Vidjecemo, ima tu istine sto kazes, ali naravno da ima razloga, jer je to ipak najveci derbi u Engleskoj i da ne znam sto je u pitanju realno bi bilo da mora da ide tu na pobjedu, ali ipak to je Mou, tako da vidjecemo sve.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Ma da l' smo četvrti ili drugi, jebe mi se. Ako praktično obezbedimo sad 4th, onda fokus na LŠ i na polako gledanje na sledeću sezonu, tj da se testiraju neki igrači da li ih prodavati na leto.
Mada mislim da će da budemo drugi, pašće Liverpool još jednom do kraja sezone, imaće 2,3 kola krizicu blagu, pogotovo što ide ovaj period LŠ-PL, sreda-vikend.
Pored Barse, City-a i Reala nema osvajanja LŠ-a.
Comment
Comment