Plus cika 20kilateletine pokusava da sredi 8m isplatu ugovora Mikiju od strane Uniteda.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostArsenal treba odma da preproda Mikija i zaradi jos vise para, to ja radim na FUTu
Mene vise brine sto je deal za Malcoma zapeo. Hoce Bordo na ljeto, s cim ja nemam problema, samo da ga se zavrsi, jer Dale mi kaze momak je fenomen, a ovo sto sam ja vidio, stvarno izgleda kao top talenat.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Jsete Malkolm vrhuski igrac ,jos u Brazilu dok je bio ostaje pitanje samo kako bi se snasao u PL,al kad moze u mrtvom Bordou vrv bi u Engleskoj,a inace predsednik Bordoa izjavio da Malkom nije na prodaju sad,mada mislim da pokusava da mu digne cenu,sa druge strane ako im on ode nece imati krstenog igraca u raspalom Bordou, duplo je bolji od svih tamoLast edited by 61563; 16-01-18, 15:26.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostPlus cika 20kilateletine pokusava da sredi 8m isplatu ugovora Mikiju od strane Uniteda.
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Manchester United
Mino Raiola: "This is a great deal for Arsenal. They need better, younger players and they have to invest. So it's up to Arsenal to put a deal in place and right now a deal is a long way.” #mulive [sky]
Prodace im jos jednog[emoji23][emoji23]
Raiola: "Mkhi's problems at #mufc are purely related to playing football. He has no problem with the manager. It is not personal.” #mulive [sky]
Ode u Arsenal i igra iz nedelje u nedelju. U Utd je zavrsio svoje
Sent from my iPhone using TapatalkLast edited by Miki28; 16-01-18, 15:39.Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Kad Miki zaigra sad u Arsenalu ...mislim onako kako zna i kako se od njega ocekivalo uvek
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment