Announcement

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Napravili smo najveci zajeb ikad

    sigpic

    Comment


    • Vladane, mozes li prezaliti Perisu ikada?
      Mislim da te ni eventualna titula nece razgaliti dovoljno da zal nestane?
      sigpic

      Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

      U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

      Comment


      • Zbog nedovodjenja Perisica nece biti ni titule, on je trebao da bude najvaznije pojacanje ljeta. Cetiri utakmice, po tri gola i asistencije, izgleda kao Ronaldo u odnosu na ostale igrace Intera.
        sigpic

        Comment


        • Originally posted by Vladan View Post
          Zbog nedovodjenja Perisica nece biti ni titule, on je trebao da bude najvaznije pojacanje ljeta. Cetiri utakmice, po tri gola i asistencije, izgleda kao Ronaldo u odnosu na ostale igrace Intera.
          Mislis na Brazilca, dok je igrao za Internacionale?
          Pa dobro imao je dosta mocnih saigraca tada Zuba.
          Polako, tek je pocelo prvenstvo a Junajted ima odlican start. Moze da bude svasta.
          sigpic

          Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

          U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

          Comment


          • Manite me Perisica, zavrsena prica... Titula svakako stize i bez njega

            Miki28
            Hated, adored never ignored

            MUFC

            Comment


            • Koga nema bez njega se može. Perišić svakako odličan igrač ali ne i presudan za šampionske ambicije MJ

              Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

              Comment


              • Perisica za AML, LWF, sta god, ne bih uzeo ni za dzabe. Da je Feruson tako razmišljao, ne bi 2 igraca napravio. Pored Martiala prosto me baca u depresiju pomisao da jurimo nekog. Protiv Bazela, sve što smo stvorili je bilo bukvalno preko njega. Skupe oko njega, postave support blok svom beku, on gurne loptu u sredinu i cela desna strana moze da radi sta hoce. Ili pak kad udje u sredinu i dobiju loptu u naletu znas da ne smes da mu pridjes blizu. Da imamo nekog Valenciu na levom boku, svaki napad bi se usetavao u peterac. On ovako igra sam na protiv protivnickog i beka i krila.
                Nas levi bek u naadu je prokuvana špageta spremna za pikado. Ne postoji ni promil straha kod protivnika ni od Blinda ni od Darmiana, mozes i da ih stisnes visoko, mozes i da stojis samo na liniji dodavanja za Marsijala, svi znaju da da te otvorene prostore ne mogu, niti se libe da iskoriste.

                Martialov korak i prebacivanje lopte sa jedne noge na drugu u punom trku, licem protiv protivnika, je takav dar da moramo da budemo bas idioti da to ne iskoristimoo, sad i u buducnosti.
                On je najopasniji nas igrac. Sto kaze moj ortak, navija Chelsea "dobri su vam ostali ali od ovog se plašim uvek"

                On je jedan od retkih igrača u celoj ligi koji svojim prisustvom na terenu pravi višak. Strah od njegove 1v1 igre ti je već višak. Hazard-ovi rusvaji na malom prostoru, Kutinjov šut iz kolena i sl... to su stvari kojih se svi plaše i shodno tome u svakom momentu svesno žrtvuju neke stvari kako bi ovo neutralisali.
                Nijedan bek u ligi ne sme da ga čuva bez povlačenja nazad golmanu u krilu tražeći pomoć susednog štopera. I ko se odvaži da to odradi, ne padne mu na pamet više nikad, kad ga jednom Martial predje kao da ga nema...
                Žalosno je što mi nismo full spremni da eksploatišemo to.
                Last edited by Busby Babe; 16-09-17, 23:44.

                Comment


                • Originally posted by Busby Babe View Post
                  Protiv Bazela, sve što smo stvorili je bilo bukvalno preko njega.
                  lolisa
                  Originally posted by Dekinjo
                  Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                  Originally posted by La Jugoslavia
                  Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

                  Comment


                  • Odgledaj utakmicu ponovo. Svako otvaranje protivničke guste zone je bilo nakon kontakta Martiala. Svaki put je pravio progres.
                    To što ovamo Mata može da odigra lagan pas za Valensiju nije zato što je Mata nešto otvorio, nego zato što mu je prethodno stvoren prostor da to uradi.

                    Primi loptu okrene se ka golu, pusti jedan for, odmah vidiš protivničk zadnjeg veznog kako se spušta ispod 20m od svog gola, desnog štopera kako dolazi iza beka koji čuva Martiala, a levi štoper mora ode ka desno da zonira tu rupu. I pas u sreidnu nam je lakši, zbog protivničkog zadnjeg veznog koji obraća pažnju na Martiala jer čim se protivnički povlači unazad pod pritiskom krila svesno ostavlja uglove tom krilu da može da odigra pas u sredinu. A to mora DM da krpi pozicioniranjem i štitom za taj ugao dodavanja. I tako cela naša desna strana je ostavljena na protivničkog levog beka koji je rastrzan da čuva i svoj deo i prostor ka sredini jer su preostala 3 iz defanzivne linije grupisani ka našoj levoj strani.

                    I sva utrčavanja u sredinu su mu bila super.

                    Najjače mi je kad čitam, ili čujem komentatora, "Neprimetan je za sada Martial", ili to pričaju kad se ne ušetava u peterac jer je to ona logika, kad se neko više puta ušetavao u peterac i pravio darmar, onda postavljaš očekivanja da tako mora da bude uvek, svaku utakmicu, i ako nije onda on loše igra, i mora da se menja.
                    Pritom što ta povremena njegova neprimetnost nije njegova krivica uglavnom. Nikad krilo i napadač nisu krivi kad su neprimetni i kad nemaju prostora da igraju. Ili sredina ne igra dobro ili bekovi. Kod nas su bekovi problem, pogotovo taj desni.
                    Ja da igram protiv Uniteda tačno znam kakve bi instrukcije davao svojim igračima.

                    "Stoji na liniji dodavanja vertikalnog dodavanja za Martiala, po cenu da skroz otvoriš prostor beku da povuče napred. Oni to neće da rade jer su spori i loši i boje se toga, gledaju samo da što pre dodaju u sredinu ili Martialu. Plaše se da se približe protivniku da sebi ne zatvore mogućnost da se povade dodavanjem. Ako Martial krene bez lopte malo više u sredinu, slobodno ga isprati malo više i isporuči ga saigraču u sredini. Blind je spor da iskoristi to, Darmian se plaši da pridje, bezopasni su i nikad neće da iskoriste taj prostor koji svesno otvaramo njima povećanim fokusom na Martiala"

                    Naravno, mnogo ti treneri i rade. A ne bi mogli da imamo boljeg levog beka.
                    A i nekad bi nekog to mogao da radi za nejga na desnom krilu. Da odvlači pažnju na sebe, da jupiter efektom privlači odbranu na sebe, pa onda horizontalnom igrom da na drugoj strani Martial ima više prostora i manju gužvu da napada protivnike.
                    Last edited by Busby Babe; 17-09-17, 00:00.

                    Comment


                    • Zanimljivo,zapazanje moram priznati...malo mi nejasan ovaj jupiter efekat al ok

                      Comment


                      • To je kad neko svojim prisustvom ima taj svoj efekat da privlači na sebe stvari i olakšava drugima život. Kao što Jupiter svojom gravitacijom privlači na sebe komete, meteorite, asteroide, i sva ta tela koja mogu da nas sjebu, skreću ih sa puta za npr Zemlju da idu ka njemu, tako i Martial svojim prisustvom olakšava život drugima.

                        Fora je što on to radi UPRKOS tome što sa njim levi bok drže naše bedni levi bekovi.

                        Comment


                        • Originally posted by Busby Babe View Post
                          To je kad neko svojim prisustvom ima taj svoj efekat da privlači na sebe stvari i olakšava drugima život. Kao što Jupiter svojom gravitacijom privlači na sebe komete, meteorite, asteroide, i sva ta tela koja mogu da nas sjebu, skreću ih sa puta za npr Zemlju da idu ka njemu, tako i Martial svojim prisustvom olakšava život drugima.

                          Fora je što on to radi UPRKOS tome što sa njim levi bok drže naše bedni levi bekovi.
                          Aha...mozda MU nije dodio Perisu,al definitvno je ova tema definitivno dobila pojacanje u vidu tria... MNB

                          Comment


                          • Hvala

                            Moram da priznam da mi se svidja atmosfera na ovom forumu, tj. naviko sam se na jednom drugom forumu da se podrazumeva, da postoji taj neki konsenzus, da je United zlo smeće, za koje proizvoljno i neargumentnovano možeš da pišeš bilo šta jer eto "svi mi ovde znamo da su zli i da su svaku pobedu ostvarili zbog Howard Webba"

                            Comment


                            • Originally posted by Busby Babe View Post
                              Perisica za AML, LWF, sta god, ne bih uzeo ni za dzabe. Da je Feruson tako razmišljao, ne bi 2 igraca napravio. Pored Martiala prosto me baca u depresiju pomisao da jurimo nekog. Protiv Bazela, sve što smo stvorili je bilo bukvalno preko njega. Skupe oko njega, postave support blok svom beku, on gurne loptu u sredinu i cela desna strana moze da radi sta hoce. Ili pak kad udje u sredinu i dobiju loptu u naletu znas da ne smes da mu pridjes blizu. Da imamo nekog Valenciu na levom boku, svaki napad bi se usetavao u peterac. On ovako igra sam na protiv protivnickog i beka i krila.
                              Nas levi bek u naadu je prokuvana špageta spremna za pikado. Ne postoji ni promil straha kod protivnika ni od Blinda ni od Darmiana, mozes i da ih stisnes visoko, mozes i da stojis samo na liniji dodavanja za Marsijala, svi znaju da da te otvorene prostore ne mogu, niti se libe da iskoriste.

                              Martialov korak i prebacivanje lopte sa jedne noge na drugu u punom trku, licem protiv protivnika, je takav dar da moramo da budemo bas idioti da to ne iskoristimoo, sad i u buducnosti.
                              On je najopasniji nas igrac. Sto kaze moj ortak, navija Chelsea "dobri su vam ostali ali od ovog se plašim uvek"

                              On je jedan od retkih igrača u celoj ligi koji svojim prisustvom na terenu pravi višak. Strah od njegove 1v1 igre ti je već višak. Hazard-ovi rusvaji na malom prostoru, Kutinjov šut iz kolena i sl... to su stvari kojih se svi plaše i shodno tome u svakom momentu svesno žrtvuju neke stvari kako bi ovo neutralisali.
                              Nijedan bek u ligi ne sme da ga čuva bez povlačenja nazad golmanu u krilu tražeći pomoć susednog štopera. I ko se odvaži da to odradi, ne padne mu na pamet više nikad, kad ga jednom Martial predje kao da ga nema...
                              Žalosno je što mi nismo full spremni da eksploatišemo to.
                              Svaka cast BB, pravo u metu, od A do Š sve!

                              Nadam se da ce sjutra mozda da proba Soa od pocetka, odjednom, da pokida i da prozivi malo ta lijeva strana konacno.
                              Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.

                              Ljuba Tadić.

                              Comment


                              • Realno i to sto kazes,posto leva strana prakticno i ne postoji...vreme bi bilo ukazati sansu ,jednom takvom biseru kao sto je Shaw,mislim da je vreme i pravi momenat da dobije sansu i da se sprema za tezi raspored koji dolazi i LS,ipak je on klasa koju je steta drzati na klupi/tribinama

                                Pravi,engleski,mozda i najbolji bek, veliki Luke Shaw

                                Comment

                                Working...
                                X