Originally posted by Sandugp
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by manda View PostImamo najboljeg trenera na svijetu, odradice ovaj prelazni rok i onda nas ceka strasna sezona.
Ko ce docekati avgust!
I sledece godine nije prioritet titula, samo da se bude u top 3 i da se pristojno odigra LS, ne treba pritisak stvarati, samo moramo gaziti u naprijed i rasti kao tim.
I najveci juce izdominira na terenu, a povredjen!sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostE da, ovo sto Mandusic napisa me podseti da vas ovde sve upitam nesto.
Sa kakvim rezultatom bi bili zadovoljni sledece sezone u PL i u LS?sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostI naravno pobeda u Super Kupu.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Erik View PostOvo je totalno bez plana, kao da su nabacali 3 koja su im prva pala na pamet. Osim sto su Lindelof i Van Dajk fizikalci teski + pokretljivi, svako totalno drugaciji igrac. Ako su ovo mete, sta znam. Van Dajk deluje mocno ali opet taj Sautempton mi je bas kocka teska, Majkl Kin bi bio dobra (ali skupa) rotacija, Lindelof mi se najmanje svidja...
Bas je pitanje koga uzeti...Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostIzvucena je sezona jednostavno, ide se direktno u LS(to je minimum neki, da se obezbijedi LS), mozes da imas normalne pripreme, da privlacis igrace(mada mi je to presmijesno, mi svakako necemo osvojiti LS, bilo bi sjajno kad bi, ali necemo, no eto nekima je izgleda od zivotnog znacaja da igraju u LS, pa makar i turisticki), i u ovakvom stanju se osvajaju trofeji i gradi pobjednicki mentalitet, nema penala od Adidasa i to je to. Opet sezona je posle Celsijeve najbolja od engleskih klubova, a daleko, daleko smo od vrha u PL, eto paradoksa. Nista za ponos ali jedna utamica je odlucila da bude spas, a ne potpuni ponor.
Inace nabacio sam ti zicer sa West Bromom, ocekivao sam da ces reci da bi Tony sigurno pruzio veci otpor.sigpic
Comment
-
Ne bi me ni najmanje iznenadilo kad bi Toni u toj eventualnoj utakmici pobijedio
Koliko je samo SAF zelio Klajverta, pa kad je preuzeo Van Gal mislilo se da mu je Patrik sigurno asistent, ali ipak Gigs, je li napokon doslo vrijeme za Klajverta u Mancesteru
Nema veceg bulsitera od ovog Dilejnija
sigpic
Comment
Comment