Jes mi krivo sto odlazi, nadao sam se da cu barem jos par meseci u drugom delu sezone da gledam majstora u Junajtedu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Ja isto mislim da ce on biti tu kad se oporavi, pa da li na pozajmicu iz LA ili ce potpisati vidjecemo. Mozda i grijesim, mozda ce vec ovog mjeseca potpisati za neki drugi klub.
No da su losi odnosi znali bi, Murinjo ga obozava i zeli, ako mu nisu ispunili zelju bilo bi frke i znalo bi se. Posto je sve jako tiho kapiram da je u redu.sigpic
Comment
-
Moram se nadati da ce pogoditi jednom raspali Dilejni jbt
Manchester United close on both Morata and Belotti as Jose Mourinho draws up five-man wishlistsigpic
Comment
-
Aside on Zlatan. He has accepted offer from United to do rehabilitation there. Not ruling out resigning once fit but no plans at the moment.sigpic
Comment
-
Originally posted by Sonsee View Post@srdjan_sl
Zaista se nadam da se to neće desiti, mislim na formaciju sa 3 čoveka u zadnjoj liniji, ne bih to voleo da gledam nikako...Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Romano
Man United today made new bid for Ivan Perisic: €40M. #Inter refused and asked €55/60M to sell the Croatian. Talks ongoing #MUFC #transfers
Morata to United for 73 m€. He will go on monday to sign for 5 years.sigpic
Comment
-
Moze da igra dijamant ili 4 4 2 klasicnu. Ko zna. Meni isto nelogicno da uzima Moratu i Belotija ali sam ocekivao 2 ofanzivca koji imaju golove u nogama. Znaci da je dosao Grizman, dosao bi i jos jedan spic pored njega.
Ipak odlaze Runi i Ibra, platni budzet se extremno oslobadja, a nama su jedini gol igraci Marsijal i Rasford, obojica mladi i nekonstntni. A mi sledece sezone igramo i LS.sigpic
Comment
-
Ma ostaje Ibra šta je vama.
Sto kaze Erik ako odu kojim slučajem obojica baš je nonses dovesti pored dva klinca još dva klinca?
Auba i Beloit ili Auba i Morata? Ali to je 150m? Bolje odma Kejn
I šta ako ode i Mata? Ostaje dečurlija u ekipi a ovo nije fm.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
A šta je problem sa Ibrom? Što bi išao, nisam ispratila?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment