Kalcomerkato kaze ide nova ponuda za Perisica od 55 miliona eura. KM je prilicno slab izvor.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Ricma View PostDa je Radja mladji 2-3 godine vredeo bi te pare.Ako vec uzimas kratkorocnu investiciju, da ne bude neka papreno skupa.
Iako je slabiji igrac od njega, vise sam za Matuidija kako bi Erera ostao u startnih 11.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
To nisu problematične godine i odmah bih platio tu cifru za takvog igrača. Generalno se danas u fudbalu definitivno prerano otpisuju igrači. O kakvoj starosti tu pričamo? 29 godina? Bez ikakvog problema još 4 godine bi taj mogao dati na top nivou.
Comment
-
Ljudi daj nemoj da se zajebavamo, Radja i za 50m je super kupovina.
Meni Radja dodje kaokombinacija Kantea i Kina. Takvu energiju donosi. A opet fizicki, pa i tehnicki je bez mane. Cak bih se usudio reci i jaci nego Vidal. Ima tu smirenost, a opet moze da bude i zivotinja.
Olaksao bi Radja posao Ereri, Pogbi a i odbrani. Prejak igrac. Zver. Ako postoji sansa za njega nema razmisljanja.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostLjudi daj nemoj da se zajebavamo, Radja i za 50m je super kupovina.
Meni Radja dodje kaokombinacija Kantea i Kina. Takvu energiju donosi. A opet fizicki, pa i tehnicki je bez mane. Cak bih se usudio reci i jaci nego Vidal. Ima tu smirenost, a opet moze da bude i zivotinja.
Olaksao bi Radja posao Ereri, Pogbi a i odbrani. Prejak igrac. Zver. Ako postoji sansa za njega nema razmisljanja.
Comment
-
Bas naprotiv Ogi.
Pogba, Erera i Radja. Tri univerzalca koji lete po terenu..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ako je formacija 4-3-3, onda da.
Inace mislim da je Head danas pisao o tome, sve zavisi od formacije. Ako ti se igrac 100% uklapa u formaciju onda i vrijedi dati vece pare kao npr. u slucaju Perisica a ne dovoditi igraca a da ni on sam ne zna kuda treba da se krece i ne pruza bar 90%.
Comment
-
Vrednost kluba i vrednost samog igrackog kadra...
Untitled.jpgUntitled.jpg
BTW izvor vrednosti kadra je Transfermarkt.
EDIT: Evo Miror pise kako se razmatra da se opet krene po Grizmana umesto Morate, posto se oko istog dosta komplikuje.
Mada je Morata navodno zapratio mnoge igrace Junajteda na Instagramu.Last edited by Sir Giggsy; 09-06-17, 02:25.
Comment
-
Jeste ali ovde je samo da smo dogovorili sve sa Moratom sad ostaje da dogovorimo sa Realom, bilo bi valjda mnogo lakse ako bi Morata zatrazio transfer sto se do sad jos uvek nije desilo. Videcemo sta ce biti u nastavku sage ali izgleda da nam je Morata nova devetka koja menja Zlatana.sigpic
Comment
Comment