Announcement

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ma daj nema De Hea veze sa ovim porazom. Onaj prvi gol je user samo takav. Spasio je još 3 lagano.
    Originally posted by Vladan
    SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
    :vinjaksmajli:

    Comment


    • Nije problem gol, problem je dje on stoji, kako ispucava loptu. Spasio je i Ceh tri, dva nenormalna zicera su opet promasili, nije to bitno, covjek nije na nivou na kojem je bio poslednje tri sezone i to je fakat. On je sto se forme i kvaliteta ove sezone tice drugi golman ekipe po svim mjerilima.
      sigpic

      Comment


      • Poraz je iskljucivo Murinjov, ali nije toliko bitan ni poraz koliko je pristup igri, bas sramno.

        Tapatalk
        sigpic

        Comment


        • Koliko nisi realan Vladane u ovom pljuvanju De Ge'e ako ćeš iskreno spasao je što kaže Limeni još najmanje tri gola dok je Čeh spasao samo onaj Runijev ovo ostalo je sve bilo smešno.Ja sam siguran da je David najbolji golman u PL trenutno,nije dečko kriv što Murinjo postavi taktiku u kojoj se brani 80 minuta
          sigpic

          #PRAVDA ZA BRAĆU

          Comment


          • Problem je Gagice sto necu od tebe nista iskreno da saslusam, ne posle onog kukumakanja prosle nedelje i ceranja Olje. Poyy.
            sigpic

            Comment


            • Ove godine nije ni najbolji u PL, Kurtoa pre njega za pocetak.

              Comment


              • Originally posted by Lord Aleksa View Post
                TOP 4

                Poduvaćemo ga verovatno od Ajaxa ako ne i pre od Celte
                Sad odmah ova priča, ljudi pa zbog Selte je i postavio ovako i igru i izveo ove igrače, jutros gledam konferenciju pred Arsenal i tu govori da je posle Svonsija top 4 završena, posle Selte isto rekao da će odmarati igrače danas, moglo se nagovijestiti da će pristupiti utakmici kao da je prijateljska, nije da se slažem sa takvim pristupom ali šta je tu je.

                De Hea je imao par odličnih odbrana ali ove sezone definitivno jeste nešto slabiji nego u prošle 2-3, i to nije kao što neko reče jer se branimo većinu meča, imali smo mi pod Van Galom takvih utakmica pa je na njima posebno bio briljantan. Nije ovo očajna sezona ali jeste ispod standarda koji je postavio zadnjih par godina.

                Smoling i Džons, jedan od njih ide na ljeto uvjeren sam, drugi može biti rezerva. Blind napljuvani koji ni nije štoper će mi biti draži u prvih 11 uvijek.

                Ne pada mi teško poraz jer kako god da se završilo danas sledeći vikend Totenhema ne bi dobili, a to je preduslov za ikakvu nadu o četvrtom mjestu.

                Comment


                • Loris i Kurtoa su na jednom potpuno drugom nivou u odnosu na njega ove sezone. Ja ne pamtim da je donio neke bodove ove sezone. Rendolf npr. sta je branio na Trafordu ili Grant, pa takvu utakmicu De Hea nema cijele sezone.
                  sigpic

                  Comment


                  • Zar nisi pricao kako je bolje da je i nema?! Jer onda igramo napadacki i sve to, sada kada je nema, zasto je nema?!

                    Mogao je da ima bolju sezonu, ali opet nije losa.
                    Originally posted by Vladan
                    SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                    :vinjaksmajli:

                    Comment


                    • Ja ne znam kako je to De Hea 3 gola spasio ali eto, jesu ono bile dobre šanse ali za golmana bilo kog jačeg kluba ne preteške za odbraniti, jedino ona prva baš dobra.

                      Kurtoa bolji ove sezone nema šta, vjerovatno i Ljoris.

                      Comment


                      • Slazem se da brani nesto slabije, ali opet je u TOP3 u PL.

                        I ne vidim zasto MORA da se proda

                        Sent from my LG-D855 using Tapatalk

                        Comment


                        • Ne mora da se proda, ali ne zavisimo više od njega (hvala Bogu). I za 15tak dana kad budu uručivali nagradu najboljem igraču za ovu sezonu uzeće je Zlatan a ne David posle 4 godine, i to je neki pomak.

                          Comment


                          • Ako nista drugo, danas smo barem videli kakav je potencijal Tuanzebe...spakovao Alexisa u zadnji dzep.

                            Comment


                            • Zapravo pricao sam da je suludo da je golman najbolji igrac kluba, bolje imati prosjecnog golmana kao sto je SAF npr. imao masu sezona nego imati De Heu iz proslih sezona koji je glavna zvijezda ekipe. Evo ova sezona mu je kao prva ili druga kod SAFa, kao druga ipak, prva je bila katastrofa, prve nam nista nije donio, dosta nam je odnio jer je kiksao nenormalno, titula izgubljena na gol razliku. Druge SAFove sezone je bio bolji barem nije kiksao, ali nista nije donio, pjeske osvojena titula. Ona je imao jednu odlicnu sezonu kod Mojesa, sedmo mjesto, pa monstruzno prvu kod Van Gala, cetvrto mjesto, u obje igrac sezone, da bi prosle imao masu dobrih momenata, ne kao pretprosle ali masu odbrana i opet igrac sezone i pet mjesto. Dakle, od njega nam generalno nista ne zavisi, da ti ne pricam da je mrzio Hoka i da nije komunicirao s njim od sredine prosle sezone i od tada je poceo da pada, prije toga je bio na zastrasujucem nivou. Ima i Murinjo jakog trenera golmana i De Hea uziva da radi sa Murinjom i njegovim titmom, samo sto ne stoji i ne cita igru kao proslih sezona, gle cuda bas od kad nema Hoka.
                              sigpic

                              Comment


                              • Uzevsi u obzir kakvi su golmani u konkurentskim timovima, tesko da bi DDG mogao da bude van top4.

                                Comment

                                Working...
                                X